6120 Classic'in güvenlik kodunu kırmaya yarayan bir Program yokmuki, varsa eğer bi yardım edin Arkadaşlar. Ben bulamadım araştırma yaptım geniş çapta, ama Maalesef bulamadım. Bilen varsa yardım Etsin arkadaşlar.
telefon sınırlı düyor ve ardından sınırlama kodunu gir diyor ne yapmam gerekiyor acil yardım bekliyorum lütfen yardımcı olun telefonumun markası nokia 6300
ya arkadaslar bendede bir nokia 6300 bir telefon var ve güvenlik kodu etkın oldugu ıcın acamıyorum her yolu denedım ama acamadım bır turlu su nemesis programınıda denedım ama o program benım telefonu gormuyor yazılanları yapıyorum ama yınede basarısız oldum bana yardım edecek bırı varmı varsa benı eklesın yardım edın lutfen golge_cicegim@windowslive.com beklıyorum
slm arkadasla elimde bır 6300 telefon var ve telefonun suan kapalı sekılde yanı guvenlık kodunu unuttugum ıcın acamıyorum tel acılısta istiyor guvenlık kodunu bu nss programım hazır kurulu ama telefonu acamadım ve nokıa modunu secemedıgım ıcın program nokia 6300 telefonumu gormuyor telefonu acmadan nasıl guvenlık kodunu bulurum kırarım yardımcı olum ahha rızası ıcın bıldısı olan yazsın msn verıyorum ekleyım yardımcı olun tolgamavili@hotmail.com