Nokia 6300 Firmware Version 07.00 Çıktı...

Sponsorlu Bağlantılar

Lion Heart

Lion Heart

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6300 Firmware Version 07.00 Çıktı...
Evet arkadaşlar Nokia 6300 telefonumuz için versiyon 07.00 çıkmış. İşte bu da kaynağım:

Burada ayrıca nokia firmware version 07.00'ıda indirebilirsiniz. Ancak bunun için box gerekiyor ve NSU ie henüz kurulamıyor...

--------------- Ekleme ---------------

İlk izlenimler diğer kullanıcılardan; *#92702689# basarak warranty menüsüne girilemiyor.
Geliştirmeler ise:
-Hoparlörden daha iyi ve daha yüksek çıkıyor müzik ve radyo dinlerken. Hatta kulaklıklardan dinlerken bile ses daha gür.
- 2 tane yeni tema var.
- 3 tür hesap makinesi var.
- opera mini içeriyor tabiki.
- ve son olarak kamera ve ekranda iyileştirmeler var.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
TEşşekkürler.

bagrigul

Üye
arkadaşım emeğine sağlık ama dosya desteklenmiyor diyo

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
paylaşımın için teşekkürler arkadasım ama bu Firmware ne demek nasil yapilir ? nasil kurulur ne işe yarar ? yardimci olursan sevinirim şimdiden teşekkürler

Lion Heart

Lion Heart

Üye
    Konu Sahibi
bunu siz kuramazsanız. elinde nokia phoenix yazılımı olmayan ki bu yeni sürümünü gerektiriyor o da bizde yok. Bunu kurmak için phoenix lazım phoenix kurulu iken bunu kuruyorsunuz. Şimdilik sadece servislerden ve nokia shoplardan ücretsiz olarak bu yazılımı telinize yükleyetebilirsiniz. Henüz NSUda çıkmıyor. 1 Kasım da inşallah çıkar. Çünkü version 06.60da 1 eylülde çıkmıştı.

Zebedee

Üye
Hangi versiyonda ne yenilikler geliyor (WhatIsNew) dosyasini nereden bulabiliriz arkadaslar biliyor musunuz?
Gecen hafta 6.60 i kurdum ne yenilik var fark edemedim.
ama 5.80 den 6.01 e gecerken # tuşuyla sessiz moda geçme gibi özellikler gelmişti.

bunlari toplu halde bulabilecegimiz bir yer yokmu?
Nokia.com.tr ye mail attim, az önce aradilar beni telefonla, Nokia TR olarak bizde bilmiyoruz dediler. olur mu boyle sacma bisey yaw....

Lion Heart

Lion Heart

Üye
    Konu Sahibi
işte istedeiğin açıklamalar:
Here are the changes / improvements made from MCU SW version 6.01 to version 6.60 for Nokia 6300:-
— Support for a new memory component
- Camera’s zoom functionality adjusted
- “Dialled” used instead of “Dialed” in the Call Timers menu
- FM radio auto tuning optimised
- Compatibility with certain WAP pages improved
- The voice recorder volume tuning adjusted for the recorded voice clips
- The alignment of the navigation *** icons corrected for Hebrew UI
- Date and time are now visible in the screen saver
- Improvements for the Java MIDlet registry
- MIDlet versions updated
- Operator name list updated

Zebedee

Üye
Tesekkür ederim.
Yeni versiyonlarda da bu listeyi alabiliriz umarim ;)

Bu arada bişii sormak istiyorum...
bu 6300'ün standart Smiley'leri cok kotu gercekten.
Bunlari update edebilecegimiz bi araç varmi???

teknikemrah

Üye
usta ben byu siteden yaptım kendi cihazımı 6300 mı ama ingilizce oldu acil yardım nasıl türkce olucak menüde sadece secenekte ingilizce var

memMmet

Üye
ya arkadaslar nasıl yükledınız bılen yokmu yaa....

empathy55

Üye
nokia updater ile yuklemeye kalktım fakat aynı verisyon yazıyor 6.60 7 yi nasil ve nerden yukleriz

123abcd

Üye
7.21 çıktı siteden yukledim ama hiç bişey farketmedi yokmu acaba bi bilen ne gibi deişiklk olmştr sizce hesapmakinesi falan gtti ayrıca:D

by_marjinall

by_marjinall

Üye
valla ben indiodum ama insanın basına gelenlerin bi secengide meraktan telefonu durduk yere cökertmeyelim version feln bizi asar en güzeli yetkili bayii :oke:

ecel_gelse

Üye
peki buraya giriyoruz şifre nedir
onu söylermisin bize

esmer-qea

Üye
Yaaa arkaDAsLarr 6300 Tel var yeni aldım türKceLL temasına sinir olDum güncelleme fLn hepsini yapTım verSion 7.30 ama yine tema gitmiyor Yardım LtFn aciLLLLLLLLLLLLLLLLLLL.... :hmmm

oney52,5

Üye
nasıl indireceğiz arkadaşlar

sarubey

Üye
selam arkadaşlar bu nokia 6300 çin malı telefona atılabiliyormu

Üst Alt