Nokia 6300 Cep Telefonuma BL-5C batarya taksam sorun çıkarırmı?

Sponsorlu Bağlantılar

ruu

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6300 Cep Telefonuma BL-5C batarya taksam sorun çıkarırmı?
Daha önce bu konuda bir konu açılmış ama kimileri 2 yıl kullandım falan yazmışlar bir sorun olmadı diye, 6300 yeni aldım ama şarj meselesinden bende muzdaribim, artık ne gerekiyorsa yapacağım.
mAh değerleri uysa bile şarj aleti ile uyumu yakalayamamaktan ve telefona bir sakatlık çıkarmasından çekinmekteyim açıkçası, bu yöntemi uygulayan arkadaşlardan aydınlatıcı bilgilerini paylaşmalarını istiyorum.
Herkese iyi paylaşımlar.

--------------- Ekleme ---------------

Dün denedim BL-5C batarya takmayı ama sonuç olumsuz çalışmıyor telefonda o batarya, denemeyin.

umitarda

Üye
ben uzun süre kullandım 6300 da 5c bi sorun ile karsılasmadım hala kullamılıyo bir problem yok

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
benim aldığımda BL-5C takılıydı 2 senedir bir sorun olmadı...

kmlmtn

kmlmtn

Üye
iide 5c ler uzun gelio 6300 ın batarya yuvasına

armagedon1976

Üye
bl 5c bataryanın telefona sığmsdığı söyleniyor .nasıl sığdırdınız

grkmyldr

Üye
hemen konuyu hortlatıyorum :D bataryanın ucunu (siyah tarafı) bir törpü yardımıyla inceltiyoruz ve batarya yuvaya giriyor ;)

serkanenfo

Üye
2gün önce 6300ım için bl-5c orjinal batarya aldım.29tlbayıldım.14saat şarjda bıraktım.şu an 1 gün oldu ve 1 kademe bile düşmedi.çok mesajlaşan birisiyim ona rağmen süper. tahminim en az 3 gün gider. tek sıkıntı batarya hafif kalın.ben törpülemeden de oturttum bataryayı.boşluk falan da kalmadı. ama yine de hafif törpüleyin baş kısımlarını.youtubeda vidyosu var.

Lacoste

Lacoste

Üye
nie hortlatıonuz konuyu yha :D

63urfalı

63urfalı

Üye
sorunu yok

ysk ysk

Üye
Sanayie gidiyorsun. Spiral olan birine arka çelik kapağı yediriyorsun. Çok rahat yerine oturuyor. Sanada +1 gün şarj süresi veriyor. Uyumsuzluk sorunu yoktur. Denenmiş ve kullanılmaktadır.

Üst Alt