nokia 6300 acılısta guvenlık kodu ıstıyor nasıl kırabılırım

Sponsorlu Bağlantılar

selmansonmez

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6300 acılısta guvenlık kodu ıstıyor nasıl kırabılırım
arkadaşlar pc suıtten kıranlar vardı onu deneyım dedım pc suıtle baglantı kuramıyorum guvenlık kodu geregıyle bı sıte vardedıler ona baktım oda yenılerde ıse yaramıyormus vede yaramadı baska bı yontem varmı yardımlarınızı beklıyorum

selmansonmez

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım burda pc suıtten baglanılarak yapılıyo bende baglanamıyorum dedım yınede sagol

kabadayi_nl

Üye
arkadasim nokia larda hep aynidir guvenlik kodu..12345 dir.ok ve kendin degisterebilirsin ayni..sim karti pin kodu gibi anladinmi

--------------- Ekleme ---------------

12345 guvenlik kodu butun nokia lar icin:megafon:

kaan0

kaan0

Üye
bi telefoncuya götür 3 - 5 milyona kırarlar kodu ... :oke:

osm87

Üye
aynı sorun bendede var 6300 ilk açışılta güvenlik kodu istiyor ve Nemesis Service Suite olsun Phoneix olsun hiç biriyle kırılmıyor çünkü telefonu açamadığımız için bağlantı kuramıyoruz telefonla ilk açılışta çıkan kodu kırmak için bi yöntem bilen arkadaş varmı varsa yardımcı olursa çok makbule geçer... Hee bide en yakın bir telefoncuya git diyerek saçma bir yorum yapmayın çünkü gidilecek olduktan sonra buraya soru sormanın araştırma yapmanın bi anlamı kalmaz bilen arkadaşlar varsa teknik serviste çalışmış olan arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur herkes açısından...

yapras

Üye
bu tür güvenlik kodları o telefonu destekleyen box dediğimiz cihazlarla kırılır

nick000111

Üye
kardes ayni dert bende de var cevap bulabildinse benlede paylas lutfen

Üst Alt