google chrome yukleme hatası

Sponsorlu Bağlantılar

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
google chrome yukleme hatası
arkadaslar bılgısayarımda windows 7 ultimate 64bit yuklu. pc me google chrome yuklemek ıstıyorum ancak bısorun var. ilk olarak sitesine giriyorum , oradan google chrome yı ındırın secenegını secıyorum , yukleme ıslemı baslıyor falan derken yukleme yapılır gıbı oluyo ancak yukleme ıslemı yaparken su hatayı verıyo ve yukleme gerceklesmıyor. bu sorunu nasıl cozebılırım ya da google chrome ı baska nasıl yukleyebılırım yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar

--------------- Ekleme ---------------

ewet arkadaslar uzun cabalarım sonucu cevabı kendım buldum ve sonucu sızlerle paylasmak ıstedım ilk olarak google chrome ın sıtesıne gırıp ındırme ıslemıne baslıyoruz ardından yukleme baslıyor ve hata alıyoruz bu ıslemı yapmamız gerekıyor ardından windows guvenlık duvarını acıyoruz izin verılen programlar secenegını secıyoruz resım1: ardından baska bı programa ızın ver secenegını secıyoruz resım 2: ardından acılan pencereden gozat ı secıoruz ve C:\Users\kullanıcı adınız\AppData\Local\Google\Update yanı bilgisayarım-c klasoru-ordan document and settıngs ya da kullanıcı adınızı secıyorsunuz ardından AppData klasoru-local klasoru-google klasorlerını sırası ıle acıyoruz ( not : ben kendı pc mde AppData ve local klasorunu bulamadım sızde bulamazsanız bılgısayarıma gırın ve en uste C:\Users\kullanıcı adınız\AppData su sekılde yazın o zaman o klasore goturur sızı ) resim 3: oradan googleupdate.exe yı bulup secmemız gerekır (bu ıslem ıle google update e guvenlık duvarı ıznı vermıs oluoruz ) sonra resım 2 de kı pencerede google yukleyıcı yanında tik lenmıs olarak cıkacaktır artık yukleme yapabılırz. Önemli Not: yukleme yapmadan once host ayarlarımız normal olmalıdır yanı youtube a gırmek ıcın host umuzu degıstırmıs ısek onu eskı halıne getırmemız gereklıdır yoksa yuklemede yıne hata verecektır ama yuklemek yaptıktan sonra host u yıne degıstırebılırsınız.

Takipçi Satın Al

Üst Alt