Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 6220 Classic Türkiyeye Nezaman Geliyor ??!!
Sponsorlu Bağlantılar
buura35
Üye
Konu Sahibi
Nokia 6220 Classic Türkiyeye Nezaman Geliyor ??!!
Ya arkadaşlar alıcam bu telefonu eniştem vodafone bergama ana bayisi o satıyor türkiyeye girmemiş daha telefon nezaman gelcek ya 1 aydır telefonsuz geziyorum..!
eQooo
Üye
telefonsuz mu geziyosun??? bu benim için mümkün değil...
buura35
Üye
Konu Sahibi
evet malesef bu telefonu bekliyorum..!..Yardım lütfen
Yok ya 2008'in başında duyrulmuş, 2008'in 3. çeyreğnde ise satışa sunulmuş..Bu kadar zamanda buraya gelmezse bu nasıl ülke derim.
--------------- Ekleme ---------------
Bilen yokmu ya
buura35
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler ya inşallah gelir buraya yoksa telefonsuz kaldık
murat55_
Üye
arkadaslar sıze bır sıte vereyım oradan bakın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu sıtede tel var hem de 563 ytl ben alıyorum ok yardımcı oldu ısem ne mutlu bana
buura35
Üye
Konu Sahibi
Yav kardeş saol orda varda, onların genpa kvk gibi garantisi yokki, bugün gittim izmir teknosaya sordum ordada bilmiyolar nedir bu ya çıksın artık, bıktım telefonsuz geziyorum!
buraq85
Üye
arkadaşlar tel satışta var ben alıp satalı 1 ay olcak nerdeyse ama işçilik olarak tel 5 para etmez elinize alıp bakmadan incelemeden sakın almayın tuşların araları bile ayrık vaziette duruo buna verceniz paraya çok daha ii teller var
XXPOXX
Üye
be telefon süper bişeye benziyo
buura35
Üye
Konu Sahibi
eet zaten süper bişeyde bi gelse..:!!!
safakk
Üye
ereyon stoklarında var görünmekte yani TÜRKİYEYE gelmiş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dj_falcon
Üye
bende var kardes cook güzel bursey özelliklernı yakında verırım sızeeeeee
buura35
Üye
Konu Sahibi
kardeş gelmiş türkiyeye ama garantisi yokki onun..Kaçak gelmiştir..Bildiğim kadarıyla genpa kvk gibi şirketlere gelmemiş ve ben ordan almak isterim..Bilgisi olan varsa yazsın..
buura35
Üye
Konu Sahibi
Bakalım ne olcak. İnşallah çıkar ya yeter artık.
murat55_
Üye
Arkadasım kvk falan bosver onlarda garantılı emın ol telefon tas gıbı bende var mukemmel n95 ı aratmıyor neyse....
buura35
Üye
Konu Sahibi
Bozulunca nolcak çöpemi atıcaz..Güvenli iş yapmak isterim kardeşim ben..Öle zengin değilim 40 yılın başı para topladım sağlam yerden almak isterim..Allah yapımı mı bu telefon elbet bişe olur..
buura35
Üye
Konu Sahibi
Bakalım görcez..İnşallah gelir bi an önce..Telefonsuz geziyorum resmen ya..
buura35
Üye
Konu Sahibi
Bilgisi olan yokmu başka?..
buura35
Üye
Konu Sahibi
off..galiba vazgeçecem bu telefondan başka alacaz..