Nokia 6220 Classic Kamera Sorunu Lütfen Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Strazburg

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6220 Classic Kamera Sorunu Lütfen Yardım
Cihazı 2 ay önce aldım her hangi bir sorun yok ancak yeni farkettim telefon gece çekiminde fotoğraflar neden böyle çıkıyor? Resimde nokta noktacıklar gözüküyor bu genel sorun mudur? Yazılımı hiç güncellemedim versiyon 3.23 acaba yazılım güncellesem düzelir mi? Bunu nasıl çözecem yardımcı olabilir misiniz?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefonuna son versiyon yükle birde öyle dene bakıyım..

Strazburg

Üye
    Konu Sahibi
Önce herkesten çözüm önerileri alayım gerek kalırsa deneyecem.

woldwolf

Üye
kamrenın lens kısmını silmen yeterli

ozanyagan

Üye
hayır alakası yok lens ile felan aynı telefon bendede var oo havadaki tozlar....bir ara bende farkettim flash gece modunda patlayınca tozları dahi alıyor...ben konser alanında çektiğimde hep toz vardı...:D:D:D:D:D

kanvoldo

kanvoldo

Üye
önce havadaki tozları üfür :D

Strazburg

Üye
    Konu Sahibi
Beyle bu iş canımı sıkmaya başladı tek çare servise yollamak kaldı.

hycron

Üye
arkadaşlar selam bendede 6220c var telefonu 5.15 e güncelledim ama sanki resim çekerken resimler bulanık ve renkleri solgun çıkıyor kısacası resimleri bilgisayara attığımda canlı çıkmıyorlar ama gerçi ev içinde çekilen resimler bunlar dışarıda hiç denemedim.denedikten sonra yazarım ama bilen birileri varsa yazabilirmi bana resimlerin canlı ve parlak çıkması için ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler.

sarkdan

Üye
ya bende 6220 calasik var odanın içinde cekince gözler kırnızı okluyor nasıl düzlete biliirim lütffen cevap yasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt