nokıa 6210 navıgator sürekli internet bağlantısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

exelans3782

Üye
    Konu Sahibi
nokıa 6210 navıgator sürekli internet bağlantısı
arkadaşlar telefonumu yeni aldım fakat cevrim dışı yapmama ragmen gps baglantısında her seferinde internete bağlanıyor ve sürekli kontör düşüyor ,bunu benim kontrolüm altında olmsı mümkünmü örnegin lazım oldugunda ben gps özelliğiini internet bağantısıyla kullanıp gerekmediğinde internet olmadan kullanmak istiyorum.

eger sim kartı çıkarıp gps acarsam cevrim dışı modunda açılıyor ve aynı işlemi yapıyor
bilgisi olan arkadaşalrdan yardım istiyorum

şimdiden teşekkür ederim

Odysseus

Odysseus

Üye
Merhaba

Kullandığınız Navigasyon programını bilemediğim için detaylı anlatamayacağım ama şunu belirteyim. Tam olarak sizde aynı menüde olmayabilir ama yaklaşık olarak söylüyorum. Menüden Ayarlara dirin, Genel kategorisi altında Konumlandırma Yöntemleri bulunur, bu menüye girin ve Tümleşik GPS dışındaki seçenekleri iptal edin. Bu şekilde sorununuz çözülecektir.

Saygılarımla

exelans3782

Üye
    Konu Sahibi
sanırım sorun çözüldü teşekkür ederim ve hayırlı geceler dilerim kardeşim :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Ben teşekkür ederim. İyi akşamlar

karator38

Üye
arkadaşım teşekkür ederim bende de aynı sorun vardı
sayende yok sağolasın

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşım bende de 6210 navigator var ama su navigasyon işini bi türlü ayarlayamadım yardım edin lütfen garminle uraştım olmadı nokia mapside ayarlayamadım bi türlü :(

blue_100

Üye
evet bende birtürlü anlayamadım navigasyonu giriyorum açılıyo şebekeye bağlanılsın mı diyo hayır diyorum ama hiçbir yer gözükmüyo garmin nasıl yükleniyo lütfen yardım edin çok karışık:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...