Ömer Farukk
Üye
:::Nokia 6121???:::

Arkadaşlar bende şu an 6300 var ve şarjı cok gidiyo,1 gün bile dayanmıyo,ayrıca simbyanı da yok.
Bende simbyanlı+en az 2 mplik kameralı+minimum 2 gb'ye kadar geliştirilebilen hafızaya sahip ve sesi de iyi çıkan bir telefon almak istiyorum.Araştırdım ve düsündügüm telefonlar söyleydi;5500 sport alacaktım 1 gbye kadarmış hafıza,3250 yi düşündüm oda 1gb ye kadarmıs onlarden wazgectim simdi kafamda n70 ve 6120 var sizce hangisi daha iyi kullanan var mı,memnun mu?5700 ve n73 ü de düsündüm bana göre pahalıı!:2agla: yorumlarınız benim içn cok onemli simdiden tesekkürlerr!

Arkadaşlar bende şu an 6300 var ve şarjı cok gidiyo,1 gün bile dayanmıyo,ayrıca simbyanı da yok.Bende simbyanlı+en az 2 mplik kameralı+minimum 2 gb'ye kadar geliştirilebilen hafızaya sahip ve sesi de iyi çıkan bir telefon almak istiyorum.Araştırdım ve düsündügüm telefonlar söyleydi;5500 sport alacaktım 1 gbye kadarmış hafıza,3250 yi düşündüm oda 1gb ye kadarmıs onlarden wazgectim simdi kafamda n70 ve 6120 var sizce hangisi daha iyi kullanan var mı,memnun mu?5700 ve n73 ü de düsündüm bana göre pahalıı!:2agla: yorumlarınız benim içn cok onemli simdiden tesekkürlerr!

o