:::Nokia 6121???:::

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömer Farukk

Ömer Farukk

Üye
    Konu Sahibi
:::Nokia 6121???:::
:(:):):)Arkadaşlar bende şu an 6300 var ve şarjı cok gidiyo,1 gün bile dayanmıyo,ayrıca simbyanı da yok.
Bende simbyanlı+en az 2 mplik kameralı+minimum 2 gb'ye kadar geliştirilebilen hafızaya sahip ve sesi de iyi çıkan bir telefon almak istiyorum.Araştırdım ve düsündügüm telefonlar söyleydi;5500 sport alacaktım 1 gbye kadarmış hafıza,3250 yi düşündüm oda 1gb ye kadarmıs onlarden wazgectim simdi kafamda n70 ve 6120 var sizce hangisi daha iyi kullanan var mı,memnun mu?5700 ve n73 ü de düsündüm bana göre pahalıı!:2agla: yorumlarınız benim içn cok onemli simdiden tesekkürlerr!:):):)

xkadir61

xkadir61

Üye
6120 güzelama n73'daha iyi.

--------------- Ekleme ---------------

schumici

schumici

Üye
dostum 2.el bile olsa n73 ü tavsiye ederim. 2. el 6 aylık n73 me 400 ytl

yusufucan

yusufucan

Üye
N70 ;);) Tavsiyee ;)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
N70 2 gb kaldırmaz rahatlıkla kaldırsa bile çok zorlar ama tavsiyem N73 music edition al zaten yanında 2 Gb hafıza kartı veriyolar ama pahalı bana diyosan o iki telefon arasında N70 i öneririm

Ömer Farukk

Ömer Farukk

Üye
    Konu Sahibi
N70 2 gb kaldırmaz rahatlıkla kaldırsa bile çok zorlar ama tavsiyem N73 music edition al zaten yanında 2 Gb hafıza kartı veriyolar ama pahalı bana diyosan o iki telefon arasında N70 i öneririm
tüh bea bana 2 gb kaldıran bi tel lazım dı 1 gb bi işime yaramaz ki :( en iyisi 6121 o tam bana göre n73 me almak isterdim bütcemi asıy:utano :(

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
bende dede 6300 war ama 3gün dayanıo

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Ya o zman 6121 al ama bütçeni aşıyosa biraz daha bekle öyle al bence çünkü kesinlikle süper bi tel N73 Me pişman olmazsın birazdaha bekle öyle al

Chryin

Üye
6300 kardeşimde var nasıl 1 gün gidiyo anlamadım?

Kardeşime 2 gün gidiyor en az..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...