arkadaşım ben telime lcg smartmovie yi yükledim ve epey zamanda beridir normal bi şekilde kullaniyuordum telimi bi sorundan dolayı fabrika ayarlarına çevirdim sorunumu giderdim smartmovie yi tekrar kurdum programa girdim ve bir film açacakken beni dışarı attı programı sildim tekrar yükledim,kapatıp açtım yine aynı hatayı verdi neden
bendede 6120 var versiyonu v06.01 ve bi üst güncellemeye geçemedim.cihaz yöneticisinden güncelleştirmeleri kontrol et diyorum bağlantı hatası diyor v7.10 nasıl geçtiniz bi yardımcı olursanız mutlu olurum
*#0000# yapıp rm-xxx gibi bi şey yazar.güncellemeler buna göre aynı model için farklı güncellemeler çıkabiliyor.senin telefonda ne yazıyor.mesala benim ki rm-243 ve 7.1 versiyonu.
kardeşim ben telefona 7370 kodunu gırıp format attım daha oncekı formatlarımda sorun yoktu ama bu sonuncu attıgımda hıc bır sıs yi kabul etmıyo yanı sertifika henüz geçerli değil sertifıka suresı gecmıs yada telefonun ayarları yanlış diye bi uyarı veriyo sence bunun sebebi nedir. bu arada sertifikaladım ama aynı :S
Nokia 6120c adobe flash player yüklenebiliyor mu? Opera mini den nete giriyorum bazı sayfalarda video vb. şeyler için istiyor. Cevap verirseniz çok sevinirim.