Nokia 6120c--3G-2 Mp-Flaş-Görüntülü Konuşma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feyyazevci

feyyazevci

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6120c--3G-2 Mp-Flaş-Görüntülü Konuşma
Telefon n93 ile takas edildi....

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
2.el alıyorsun ve 3.el olarak satıyorsun. 190TL Fiyat biçmişsin. 3.El olarak çok fazla fiyat vermişsin satman zor. Kolay gelsin...

feyyazevci

feyyazevci

Üye
    Konu Sahibi
3.el diye birşey mi vardı da ben bilmiyorum daha neler öğreneceğiz bakalım.adamlar sıfırı 450 olan 5800xm yi 2.el olmuş 420 diyor ben demişim ne fark eder üstelik bu telefon gerçekten boyutu olsun özellikleri olsun işlemcisi olsun çok iyi ram düşük 20 mb tek eksik yönü bu zaten kamera fena sayılmaz gündüz çekim iyi nokia kronik hastalığı bu zaten 4 mb lık bir şarkıyı 15-20saniyede indiriyor pc de bu hızda indiremeyen nice ttnetli var.neyse pazarlık payı illa ki var telefoncuya versem vereceği 150 buradaki amaç ne fazla zarar etmeden satış yapmak yoksa gidip telefoncuya da verir böyle satış forumlarına gerek kalmaz herkesin amacı bu forumlarda yalansa yalan deyin.bu ilan şubat 12 ye kadar geçerli ..

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Senin düşünceni kim silmiş ?

Benim 2 seneden beri kullandığım telefonumu banamı öğretiyorsun :) Merak etme 21.12.2007 tarihinden bu yana kadar Nokia 6120C Black sahibiyim. 505 TL' ye eski adı ile TELSİM Shop' dan sıfır olarak almıştım. Şu sıralar değiştirmeyi düşünüyorum. Sorun yaşadığımdan değil. Allah var telefonum ne darbe aldı nede hasar gördü. İlk aldığım gün gibi. Çiziksiz. Kılıfından çıkıp kılıfına girdi. N79 yada 5730 XpressMusic istediğimden dolayı takasa girmek yada sıfır almak istiyorum. İşte bu yüzden bana böyle konuşma :) Piyasayı bilmediğin belli oluyor :) Evet 3.el diye bir kavram var... Çık biraz piyasayı gez hatta telefonuna fiyat biçtir. Ozaman bu sözlerimi anlarsın... :) İyi satışlar...

feyyazevci

feyyazevci

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi oldu mu ? :oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
idare eder :oke:

feyyazevci

feyyazevci

Üye
    Konu Sahibi
Satışlar ilk önce para sonra ürün gönderimi şeklinde mi olmalı ?

turkgamer

Üye
tam tersi :D

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Eğer alıcı İstanbul içindeyse elden teslim etmenizi tavsiye ederim. İstanbul dışı olursa eğer önce ücret daha sonra ürün mantığı olmalı. Yada kapıda ödeme seçenekleride var.

feyyazevci

feyyazevci

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim :oke:

jad

Üye
140tl ye anlasalım ne dersin

feyyazevci

feyyazevci

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim telefonu 1 hafta önce telefoncuya götürdüm 150 verdi dün gittim aynı yere tekrar sordum 180 verdi cihaz 3g hızında N95 ile aynı araştırıp bakabilirsiniz diğer cihazlar 2mbit e çıkarken 6120c ve N95 14mbit e çıkıyor bu arada telefonu takas ediyorum nokia N93 ile neden derseniz tv bağlantısı ve video çekimi ilgimi çekti ayrıca mobil tv yi büyük ekranda izlemek güzel olur diye düşündüm gerçi ondanda çabuk sıkılıp değiştiririm ya neyse :D

Ayrıca bu yorumu 6120c den yazdım bu gece son yarın gönderiyorum :(

Beni yarı yolda bırakmadı tavsiye ederim herkese çok sağlam telefon..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt