nokia 6120 wireless programı

Sponsorlu Bağlantılar

serkan_85

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6120 wireless programı
arkadaşlar telefona wireless programı yükledimama bağlantı olmuyo telefondan mı yoksa üfürükten bişey mi yardımcı olursanız sevinirim

• Beğen
Tepkiler: düzceli, tanjan, sefik37 ve 1 kişi daha

memolim83

memolim83

Üye
o bir donanım özelliğidir n 80 kullan . Programla olacak iş değil arkadasım :oke:

keri

Üye
programı upload edebilirmisin

ali::12

Üye
hayır arkdaş üfürükten birşey değil gerçekten inanınca oluyo ben yaptım ve girdim bir ay kadar kullandım sonra sıkıldım ve bıraktım
gerekli program gnubox ama sertifikalısı lazım sana 6120 ise yardımcı ola bilirim ancak msn me mail atman lazım [email protected] ok atarsan yardımcı olurum resimli anlatım var bende

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaş 6120 de wireless özelliği yokken sen ona bu özelliği programla nasıl yüklersinki.ozaman kızılötesinide halledersin sen:oke:

armutsapi44

armutsapi44

Üye
bnada pek inandırıcı gelmedi ama olursa çook ii olr

denemedeneme66

Üye
arkadaşlar o gnux box dediği programla blutooth üzerinden internete giriliyo ama programın telefona yüklenebilmesi lazım BURADAN

PRİNCE_969_55

PRİNCE_969_55

Üye
Ellerine saglık

MicRoP

MicRoP

Üye
yaw sallamayın arkadaşlar ozamaan wilan özeligini niye çıkarmış bu nokia programını sürerdi piyasaya atmaca bunlar inanmayın

furkano

furkano

Üye
çok güldüm bu gün :) wireless hee.. hocam lütfen tam olarak bilmediğiniz konularda iddalarda bulunmayın rezil duruma düşersiniz..

mico55

Üye
rzil duruma düşülcek bi durum yok bnce gnubox prosunu hiç dymadınmı aslı sen bilmediğin konular hakkında pek gülme bnce

Favorite

Favorite

Üye
:nono:Ben şunu anladım benim kendi bilgisayarım üzerinden internete bağlanacak pc açık olacak ve ben enayi gibi bilgisayardan değilde çep telefonundan internete girecem komik bir durum.:ehe:ehe:ehe

Ben şunu isterdim her hangi bir modeme bağlanabilsin pc gibi ama şu bir gerçek 6120c telefonunda wirelles donanımı yok bu yüzden wirelles programı aramayada gerek yok:oke:

Ali279

Ali279

Üye
arkadaşlar gnubox programı zaten bluetooth üzerinden çalışıyor arkadaş onu anlatmak istemiştir

musbatu

Üye
ok ole sey var lınk nerde:D

muratti_2941

muratti_2941

Üye
wireless dediği bu programla cepten bedava bilgisayardan intenete baglanıyorsun.ama sanırım programın çalışıp çalışmadığı mechul.

asabym1

Üye
saol dostum

webcreator-m

Üye
bu dediği program için pc de bluetooth olması gerekio pcnin de adsl bağlı olması gerekio tel ile pc yi bluetooth ile bağlayıp pcnin adsl bağlantısını telden kullanıyorsunuz.ama saçmalık pcden kullanın açık pc dururken ne diye telden giresinizki.

Üst Alt