Nokia 6120 kullanan varsa!!! Yardım edebilirmi kararsızım

Sponsorlu Bağlantılar

Arkadaşlar ne yepmalıyım?

• AL

Kullanılan: 4 66.7%
  • ALMA

Kullanılan: 2 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
mcan_92

mcan_92

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6120 kullanan varsa!!! Yardım edebilirmi kararsızım
Beyler ben nokia 6120 almak istiyorum da nasıl bir tel acaba tavsiye edermisiniz. kötü yönleri varmı? Karasız kaldım da bilmiyorum ne yapacağımı.:bilmem:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
bence çok güzel telefon piyasası 450 ile 350 arası degişen fiyatlara sahip.
symbian, 3g , radyo 2mp kamera özelligi bulunan çok hafif ve kibar bir telefon arkadaşım kullanıyo çokda menun bence al. Anl yorumu

aşagıda incelemsini veriyorum inceleme alıntıdır

Tamam kusurları yok demiyorum ancak benim beklentilerimi karşılaması açısından yeterli.

GENEL ÖZELLİKLER :
Network
HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Duyurulma
2007, Nisan
Çıkış Tarihi
Yakında çıkıyor
Boyutları
105 x 46 x 15 mm, 66 cc
Ağırlık
89 g
Tip
TFT, 16M Renk
Ölçüler
240 x 320 piksel, 2 inç (1 inç 2.4 cm)
- yüklenebilir duvar kağıtları, ekran koruyucular
Tip
Polifonik (64 kanal), MP3, AAC
Uyarlama
Yüklenebilir
Titreşim
Evet
Telefon defteri
Evet, Resimli arama
Arama kaydı
20 aranan, 20 alınan çağrı, 20 başarısız arama
Kart slotu
microSD (TransFlash)
- 35 MB of kullanıcı Hafıza
- 64 MB SDRAM, 128 MB ROM
- ARM 11, 369 MHz CPU
GPRS
Sınıf 11
HSCSD
Evet, 43.2 kbps
EDGE
Sınıf 32, 296 / 177.6 kbits
3G
HSDPA
WLAN
Hayır
Bluetooth
Evet, v2.0 - A2DP
Kızılötesi portu
Hayır
USB
Evet, miniUSB
OS
Symbian OS v9.2, S60 rel. 3.1
Mesajlaşma
SMS, MMS, Email, Anında Mesajlaşma
Tarayıcı
WAP 2.0/XHTML
Oyunlar
Evet + yüklenebilir
Renk
Siyah, Gümüş
Kamera
2 MP, 1600x1200 piksel, video(QVGA), flash; İkinciary QVGA videocall Kamera
- Video calling
- Java MIDP 2.0
- FM stereo radyo
- Push to talk
- MP3/AAC/MPEG4 oynatıcı
- Ofis programları (Excel, PDF, Powerpoint, Word, Zip)
- Sesli notlar
- T9
- Hesap Makinesi
- Uzaktan konuşma (Handsfree)
Standart Batarya, Li-Ion 820 mAh (BL-5B)
Bekleme süresi
en fazla 250 saat
Konuşma süresi
en fazla 3 saat

TASARIM ve SES:

Tasarim ve ergonomi olarak oldukca basarili. Boyutlari hemen hemen Nokia N80'e benziyor ama kiyaslandiginda ona gore birkac mm uzun ve ince.

Agirligi ise bekledigimin cok altinda(84gr) oldukça hafif. (6630 130gr idi.) Telefonda tek hoparlör var ne yazıkki handsfreeye alındığında ses patlak bir şekilde çıkıyor ancak bu beni çok rahatsız etmedi.telefon çalarken çok üzel bir ses veriyor açıkçası benim beklentimi karşıladı.

Cihazin alt tarafinda 6300'da oldugu gibi 2.5 mm'lik audio ses cikisi var. Sol yanda hafiza karti yuvasi ve hoparlör mevcut. Hafiza karti olarak MICRO SD kullaniyor ve bildigim kadari ile 4gb'a kadar destekliyor. (Bu arada kutusundan herhangi bir hafiza karti cikmadi ben kendi aldığım 1Gb kart ile kullaniyorum.)

Cihazin sağ yan tarafinda ise sesi arttirip azaltmak icin ses tusu (bu tus ile ayni zamanda kamera modunda zoom yapiliyor) ve kamera snapshot tusu konumlandirilmis.

Telefonun alt kisminda diger modellerden alisik oldugumu pop-port baglantisi yerine mini usb baglantisina ince şarj girişine ve usb girişine yer verilmis. Ust kisminda ise sadece acma kapama tusu bulunuyor.(usb kablosu benim canon dijital fotoğraf makinem ve cowon mp3 çalarımınkiyle uyum sağladı bu çok güzel olmuş)

EKRAN:

Ekran kalitesi oldukca iyi, 16 milyon renkli TFT bir ekrana sahip. Ekran cozunurluk olarakta oldukca iyi ve diger modellere gore biraz daha yuksek. Ekran boyutu 2.0" ve 240x320 piksel. Telefon kamera moduna geçince yada köşedeki kamera tuşuna basınca yan çevirmeniz gerekiyor.

HAFIZA:

Nokia 6120'de dahili 35Mb hafiza bulunuyor. Cihazla birlikte kutusundan hafiza karti cikmiyor, sizin satin almaniz gerekecek, 6120 micro sd kart destekli.

sjax

sjax

Üye
Dostum 1o Aydir kuLLaniyorum ve En az 2o defa yere düştü hic birşey olmadi Kasasi Çok sagLam ve Hafif ve Hoş bir telefon YAni Tavsiye ederim ben Çok Menmunum :) + symbian oLmasi bu fiyata bence çok iyi kacirma derim:)

zafeer

Üye
bence alma benim arkadaşımda var durmadan ağırlaşıo ben sana aynı fiyata k790i k800i gibi telleri oneriirim

sjax

sjax

Üye
:) Sony nin işLetim sistemi Nokia Gibi degiLdir Sony 5 para degmez benim Gözümde :) Symbian tek gecerim + tabi ki herkesin zevki başkadir birşey diemiyecem :) Sony de kullandim Samsung da kuLLandim Nokia gibi Kaliteli tel Yok

--------------- Ekleme ---------------

teLLe iLgiLi bir soru Soracaksan özeLden uLaşabiLisin her Konuda YArdimci oLmaya caLişirim

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
bence alma benim arkadaşımda var durmadan ağırlaşıo ben sana aynı fiyata k790i k800i gibi telleri oneriirim

symbian kullandınmı bilmiyorum ama ben 2001 den beri symbian kullanıyorum ve vazgeçemiyorum çünkü sana istedgin tüm proları ve özellikleri sunuyo artı oyunlar n-gage gibisi varmı...
Agırlaşması ise kişiden kaynaklanıyodur 1000msj saklarsan arama kaydını silmezsen bir miktar yavaşlama yaşanır..
Ama nokia yı tek geçerim....

blastoist

Üye
Bende Kullanıcısıyım Cok Guzel Bır Telefon Kesınlıkle Al Derim.Symbıan Olmasına Ragmen Cok Hızlı Bır Telefondur

sjax

sjax

Üye
dedigi gibi yavaşlamasi kullaniciya baglidir :) tele mp3 yükleyip kasmiyacaksin mp3 cünü mp3 calarinda dinleyeceksiniz :) + gereksiz program vs oyun biriktirmeyeceksin sileceksin telefon bilgisayar gibidir ne kadar gereksiz şey varsa o kadar kasarsin tavsiye ederim :)

şu yukaridaki aLma diyen arkadaş Acaba neden alma diyor merak ediyorum acikcasi :) Lütfen Nokia kuLLanmayan ARkadaşlar teLefon icin yorum yapmasin Lütfen

mcan_92

mcan_92

Üye
    Konu Sahibi
cok saolun beyler ilginiz için (maxicep 4ewer)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Arkadaşım kullanıyor tasarım olarak hoş bir cihaz.Al bence

adrianoo

Üye
ben 4 aydır kullanıyorum
hıc bır sorun yok suan hatta pr ve game olarak ust sevıyede bı tel
n95 ın tum pr ve game lerı calıstırıyor
gps falanda fena deıl bı tek ekranı 2'' bıraz kucuk gelıo bana bıde wi fi yok
bu arda benimkını satırorum
n96 alcam
ikinci el ilgilenıosan pm at

şafak154

şafak154

Üye
6120 fena diil ama biraz daha para koyup n73 alsan pişman olmazsın

C01aY

C01aY

Üye
Nokia 6120 yerine Nokia 5700 da düşünebilirsiniz

diares

diares

Üye
ben 6120 i hiçbir telefona değişmem ciddiyim :yuru

realraven

Üye
26 aydır kullanıyorum. +ları sayısız özellikleri -leri kaplama daha iyi olabilirdi orjinal müzik çalarda ses az çıkıyor real playerda EQ yok ses kalın ve boğuk arka kapak çabuk gevşiyor kamera sesi kapanmıyor ve kameranın macro (yakın odaklama) çekimi yok!

tek symbian hep symbian :oke:

olympia91

Üye
benimda var guzel telefondur ama 1 milyara kadar paran varsa bensana 5800 al derim ama
paran okadarsa al cunku bede da var ondan guzel telefondur

SİPSİ

Üye
beyler bende kullanıyorum aşığım bu telefona ya 6120 kalite diyorum

bayro91

bayro91

Üye
gerçi nemin tarzım değil ama sen bılırsın ben daha ziyade n73 n95 tarzı kaba telefonLarı severim :D

faruxxx

Üye
hemen al bence:D

erkan_34

erkan_34

Üye
kardeş bendede 6120 var çok memnunum ben hem çok kulanışlı hem cok hızlı bir işlemciye sayip ve hafif bence tavsiye ederim ben kaçırma,

Üst Alt