• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia 6120 classic

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByMobil

ByMobil

Üye
6120 ile 6121 classic arasında hiç bi fark yok araştırdım yabancı sitelerden ikiside aynı özeLLikLere sahip. Bana göre tek değişiklik paket içeriğinde oLabilir. Birde bu 6120 kullanan arkadaşlar telefonun sesi nasıL ?

wolfemre

Üye
güsel tlelefon

ByMobil

ByMobil

Üye
6120 ile 6121 arasında frekans farkı var gaLiba bi iki foruma baktım. ayrıca sesi kaliteli ancak yüksek değil daha çok tize yöneLik ses veriyormuş. İşlemcisi s60larda en hızlı diyolar. kullanmadığım için tam net birşey söyliyemiyeceğim

kkocaman

Üye
bütün bu bilgiler için teşekkürler kardeş.sağolasın

danger03

danger03

Üye
evet güzel telefon boyutları ufak tasarımı iyi

nc5Racer

Üye
gercekten güzel telefon 6300s40 kullanıyordum 6120s60 alınca biraz farklı geldi ama dediğim gibi güzel ve yeterli özelliğe sahip bir telefon tek eksiği wireless ve birde alışamadığım tuş takımı özellikle 2 tusu:(ins alısırım...:oke:

--------------- Ekleme ---------------

bu arada telefon suan nakit 460ytl...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar birde size bir sorum var 6120 ile ilgili benim 6120yi ben devamlı titreşimde kullanıyorum fakat batarya zayıf basladıgı zaman titresim calışmıyor kulagına getirirsen telefonu titresim motorunun sesi cok az geliyor ama motor dönmüyor cıt cıt diye bir ses yapıyor acaba bu bir arızamı yoksa sizinkilerdede bu sekildemi yardımcı olursanız sevinirim....

carvantes

carvantes

Üye
:sn: 4 haftadır kullanıyorum süper bi telefon nokianın en hızlı telefonu şiddele tavsiye ederim ama tek eksiği wilan olmaması...

musa553

musa553

Üye
saten nokıa hangi teli kötü kii genelde

dj_falcon

dj_falcon

Üye
bu telefonu arkadasım kulklanıyor cok memnun hiç bi şikayeti yok

emseka

emseka

Üye
hiç bişi değilde kibar telefon ondan yoksa:D fazla sesi çıqmıo

tweety77

Üye
ama benim sikayetim var özellikle sis dosyalarini almiyor,nedendir acaba yoksa ben bir yerlerde hatami yapiyorum? lütfen beni bilgilendirirmisiniz?

ilkerguney

Üye
Ben 2 senedir kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.

asabym1

Üye
wlanlı olsaydı daha güzel olcak tı ama :-( yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt