nokia 6120 classic a uygun program lazım

Sponsorlu Bağlantılar

buldog

buldog

Üye
birşey değil arkadaşlar eğer yüklemede sorun yaşayanolursa telefonun tarihini bir önceki tarihe alsın 2008 yılı uploadımdır dikkatinizi çekerim eğer fazlası elime geçerse paylaşıma açarım kolay gelsin

fycreth

Üye
emeğine sağlık kardeş...

herbisey65

Üye
6120 uyumlu program arıyorum ama bir türlü bulamıyorum yardım edin ltfn:(:mahcup::mahcup:

metincicek89

Üye
Kardeşler ben aranıza yeni katıldım hoşbulduk.. Bir sorum var. Ben 6120 için sunulan programları kurdum yalnız bazılarında süresi geçmiş sertifika, sertifika hatası gibi tazılar çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim

Consul9

Consul9

Üye
6120 ye program bulmakta zorluk çeken ark.lar n73 ün çalıştırdığı her eyi 6120c de çalıştırır!!!!

bymansur

Üye
Tesekkr ederim kardes

aa-tolga

aa-tolga

Üye
uygulama yöneticisinde ayarlara girin yazılım yüklemeyi tümü ve çevrimiçi sertifika kontrolü kapalı olarak ayarlayın artık symbian programları yukleyebilirsin.
ancak son versiyonlar hack olmadığı için unsigned uygulamaları yükleyemezsin.veya sertifikalandırarak yükleyebilirsin.

reejuus

Üye
activasyon kod u istiyoo kardes cogundaa

candemir orbay

Üye
teşekkür

month

Üye
tsk ederm

zamborx

Üye
teşekkür ederim indirdim bir kurcalayıp bakayım

serfiraz1907

Üye
bunlar ne programları acaba bende de aynı telefon var bende program istiyorum ingilizce bişi anlamıyorum yardımcı olursanız lütfen arkdaşlar ?

ultra_emre

Üye
eywalah kardeşim

o2qur_cocuq

o2qur_cocuq

Üye
sagol kardes bu program cok isimi görcege benziyor :ehe:pro:

turk50

turk50

Üye
teşekürler

sugar_man

Üye
Sağol kardeş tşk

hasan_7077

Üye
saol eline sağlık

naak_nakrib

Üye
malesef beyenmedim olmamış olmamı yani yapamadın başarılarının devamını dilemem hadi kendine iyi davran kedini faazla özme hemi benim yavrum hadi bakaklaım AFERiN sana
..... Sonuç olarak penguenler çok yanlızlar...

sub7

Üye
ellerine sağlık

--------------- Ekleme ---------------

ellerine sağlık

che1350

Üye
sağol

Üst Alt