abdullah155
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar bnde nokia 603 war çokta güzel fakat 3 tane sorunum war..bilenler varsa yardım edebilirmi ?
1 - ) Telefonun üstünde ikide bir mobil veri yok yazıp duruyo sinirimi bozuyo neden acaba nasıl halledebilirim o olayı ??
2 - ) telefonun üstüne bide şöyle bişiy var mektup(mesaj yani) yanıp sönüyor durmadan yeni gelen mesaj hiç bişiy yok aldığımdan beri var nasıl halledebilirim ?
3 - ) Ve son olarak Belle denilen şey tam olarak ne ?
arkadaşlar nokia 603 sizce güclü bir telefon mudur
1-Yukarıdan aşağıya doğru çek ilk başta mobil veri var onu aktif hale getir daha gelmez.Amacı interente girdiğin zaman işine yarıyor.
2-Mesajlara gir sim mesajları de içindekileri temizle daha gelmezç
3-Nokianın çıkarmış olduğu son işletim sistemlerinden biri.
----------Eklendi @ 05:45:13 ---------- Yazıldı @ 05:44:08 ----------
Teş.ettim saolsın.bide birşey sorcam bilginiz var turkcell hat kullanıyorum durmadan tl'm gidiorm müşteri hizmetlerini aradım kapatın internet bağlantınızı dedi turkcell interneti telefonu karıştırdım baya ama bulamadım yaf
1-Yukarıdan aşağıya doğru çek ilk başta mobil veri var onu aktif hale getir daha gelmez.Amacı interente girdiğin zaman işine yarıyor.
2-Mesajlara gir sim mesajları de içindekileri temizle daha gelmezç
3-Nokianın çıkarmış olduğu son işletim sistemlerinden biri.
----------Eklendi @ 05:45:13 ---------- Yazıldı @ 05:44:08 ----------
Teş.ettim saolsın.bide birşey sorcam bilginiz var turkcell hat kullanıyorum durmadan tl'm gidiorm müşteri hizmetlerini aradım kapatın internet bağlantınızı dedi turkcell interneti telefonu karıştırdım baya ama bulamadım yaf
belki biraz geç cevap olacak ama söyliyeyim: mobil veriyi kapatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?