Nokia 603

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asterixj

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603
Bu gün yanlışlıkla nokia 603 aldım . evet biraz saçma görünüyo ama telefon almayı bile düşünmüyorken yanlışlıkla bu telefonu almışım :(

Symbian 3 uygulamalrını yükleyebiliyomuyum , stabil çalışır mı
Fazla uygulama oyun göremedim belle ye özel , yeni uygulamalar çıkacakmı
Hafıza kartındaki müzikleri müzik çaları görmüyor nası ayarlayabilirim
uygulamalar hafıza kartına yüklenebilir mi

bu işte master of acemiyim :( yardım lazım . forumda hakkında bişeyler de bulamadım kimse almadımı lanet telefonu ;@

TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
Hayırlı olsun arkadaşım. Uygulamaları yükleyebilirsin. Sadece şunu söyleyeyim. 603 ün dahili hafızası 2 GB olduğu için yeterli gelmez. Zaten 2 Gb daili hafızası olduğu için ucuz diğerlerine göre. Bence bu telefonun tek eksiği dahili hafızasının 16 GB olmaması. Olsaydı eğer fiyatı 900 den aşağı olmazdı. Şimdi gidip hafıza kartı alacaksın 8 GB ya da 16 GB. Nereden baksan 60 - 100 tl arası ekstra ödeme yapman lazım. Ama mecburen alacaksın. Telefona değer bence. Güle güle kullan. Pişman olmayacaksın.

• Beğen
Tepkiler: oguz0625
MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
bende var bazı oyun ve uygulamalar belle desteklemiyor ama yakında güncellemeleri çıkar.bende 8 lik sd var gayet yeterli geliyor bana. ayrıca hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: oguz0625
oguz0625

oguz0625

Üye
eyvallah güzel konu :) bende dün aldım telefonu bugün kendi snopy kulaklıgımla müzik dinleyim dedim kulaklarım patlıyordu :D ses çıkışı muhteşem birazda kulaklıgın etkisi de var tabi.

• Beğen
Tepkiler: TURKUATA33
TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
Hayırlı olsun kardeşim. Telefon çok iyi. 1 Ghz işlemci hızı var yanlış hatırlamıyorsam. Belle olması da artısı. Sadece dediğim gibi dahili hafızası 2 Gb olması eksi yönü. Bunu eleştiri olsun diye söylemiyorum. Sakın yanlış anlama. Sadece kızdığım nokta gidip bir de para bayılıp en az 8 GB hafıza kartı almak. Bu adamlar iyi telefon çıkarıyorlar ama illa ki bir eksiklik olacak her telde. Ya kardeşim sen yap bunun dahili hafızasını en az 16 GB, ona göre de parayı biraz fazla al. Ne gidip bana bir de ayrıca hafıza kartı aldırıyorsun. Değil mi kardeşim? Şimdi bazı arkadaşlar diyecek ki abartma sende. Ne olacak hafıza kartı almak yormaz ya seni diyecekler... Yormaz beni ama daha sonraki zamanlarda yok hafıza kartını biçimlendirmede sorun yaşa, yok hafıza kartını tak çıkar çizilsin şansıma gibi gibi sorunlar. Ah Nokia Ah... Adamlar niye böyle yapıyorlar biliyor musunuz? Hafıza kartı üreticileri de kazansın mantığı. Herneyse... Telefon çok alımlı duruyor zaten. Benim N8 e takasta nokia shop 500 lira fiyat biçmeseydi ben de düşünmüştüm bu 603 ü almayı. Sağlık olsun. :)

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
hayırlı olsun gerçekten çok güzel bir telefon ben çok memnunum. :oke:

kimbuerolegemen

Üye
Ben 8 gb'lık hafıza kartını 20 liraya aldım. 16'lık da yaklaşık 35-40 liradır.
Öyle çok uygulaması yok ama telefondakiler beni fazlasıyla idare ediyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
16 gblık kart nerde 35 40 tl söylede alalım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben class 10 aldım kargoyla beraber 65 tl 16 gb

great14

great14

Üye
hayırlı olsun arkadaşım ne diyelim. telefon çok harika bir telefondur uygulama ve oyun açısından sorunun olmaz biraz kıtlık var gibi görükse de ovi store yeterli olacaktır yeni uygulamalar tabiki çıkmakta telefon stabil çalışıyor yağ gibi kayıyor adeta ve gpu ' su piyasanın en iyi gpu'larından (BCM2763) işlemcisini de fandroidciler kötülese de sadece mimari aynı ARM 11 çok geliştirilmiş bi işlemci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt