Nokia 603 yardımm

Sponsorlu Bağlantılar

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 yardımm
Merhaba arkadaşlar. Ben nokia 603 kullanıcısıyım. Bildiğimiz üzere fotoğraf çektiğimizde direkt olarak galeriye geliyo fotoğraflar.. 2 gündür bir sorunum var. Fotoğraflar hafıza kartına kaydediliyor. Galeriye girdiğimde siyah ekran oluşuyor ve fotoğraf 10 15 sanıyi içinde geliyo ve 3 tane kırık resim işareti çıkıyo fotoğrafların yanında. Telefonumda çok fotoğraf yok. Telefonun fotoğraflarıyla birlikte 8 10 adet fotoğraf var. Bu konuda yardım edebilicek biri var mı

leqo35

leqo35

Üye
soft format at kardeşim düzelir

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
soft format atıcamda güvenlik kodu gerekiyormuş bn hiç soft format atmadım , ilk defa yapıcam , bu güvenlik kodunu nerden bulabilirm ?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
soft format atıcamda güvenlik kodu gerekiyormuş bn hiç soft format atmadım , ilk defa yapıcam , bu güvenlik kodunu nerden bulabilirm ?

kendi belirlediğin bir kod bu senin bilmen gerek. Eğer ki girmedi ayarlamadı isen o sana ayarla diye komut veriyor olabilir.

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce hiç güvenlik kodu falan ayarlamadım bilmiyorum , soft format atarken bulamadım şifreyi veya öyle bi komut vermedi , formatı iptal edebilirmiyim

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Daha önce hiç güvenlik kodu falan ayarlamadım bilmiyorum , soft format atarken bulamadım şifreyi veya öyle bi komut vermedi , formatı iptal edebilirmiyim

format attın mi ki iptal edeceksin :allalla:

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Yok hayır misal olarak söylüyorum kardeş , bilgi topluyorum atıcam birazdan , bilgilerinizi almak istiyorum , güvenlik kodu aklıma takıldı , onu düşünüyorum , güvenlik kodunu bilmediğim için o bölümde kalırsam formatı iptal edebilirmiyim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
orjinal güvenlik kodu 12345 tir.

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Soft format sım karttaki kişileri falan siler mi ?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Yok hayır misal olarak söylüyorum kardeş , bilgi topluyorum atıcam birazdan , bilgilerinizi almak istiyorum , güvenlik kodu aklıma takıldı , onu düşünüyorum , güvenlik kodunu bilmediğim için o bölümde kalırsam formatı iptal edebilirmiyim

bir güvenlik kodu belirlemedi isen telefonun kapatma tuşuna bas orada telefonu kilitle ye bas ordan bir kod oluştur kendine sonra tuşu aç ve format atacagin zaman belirlediğin şifreyi gir ve format at

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim , şimdi niyetlendik artık ilk defa atıcam içimde bi şüphe var , inş bişy olmaz , bu soft format telefona zarar vermez dimi ? programlar falan kaybolmaz telefonu aldığımda olduğu gibi olur dimi

- - - Eklendi - - -

Format işlemini yaptım kilit kodunuda girdim ekran siyah oldu geri gelicek dimi bi süre sonra

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Çok teşekkür ederim , şimdi niyetlendik artık ilk defa atıcam içimde bi şüphe var , inş bişy olmaz , bu soft format telefona zarar vermez dimi ? programlar falan kaybolmaz telefonu aldığımda olduğu gibi olur dimi

- - - Eklendi - - -

Format işlemini yaptım kilit kodunuda girdim ekran siyah oldu geri gelicek dimi bi süre sonra

evet telefon kendi kendine yeniden başlayacak. Format zarar vermez telefonu ilk aldığın günkü ayarlarına döndürür.

pascha60

Üye
soft format atmayı denedim ama daha tel açılmadı güvnlik kodu filan gelmedi bekliyorum hala sorun ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz...

- - - Eklendi - - -

soft format atmayı denedim ama daha tel açılmadı güvnlik kodu filan gelmedi bekliyorum hala sorun ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz...

Takipçi Satın Al

Üst Alt