achambo Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bende bu şekilde bağlanıyor sorunsuz - - - Eklendi - - - ağ ve paylaşım merkezinden bağdaştırıcı ayarlarına gir kablosuz ağ 2 yi aktifleştir programı başlat kablosuz ağ 2 yi devre dışı bırak sonra kablosuz ağa sağ tıkla(internet bağlantısı olan ağ) özellikler>paylaşım>diğer ağ kullanıcı....(aktifleştir)>kablosuz ağ 3 ü seç alttan kesin çözüm bu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bende bu şekilde bağlanıyor sorunsuz - - - Eklendi - - - ağ ve paylaşım merkezinden bağdaştırıcı ayarlarına gir kablosuz ağ 2 yi aktifleştir programı başlat kablosuz ağ 2 yi devre dışı bırak sonra kablosuz ağa sağ tıkla(internet bağlantısı olan ağ) özellikler>paylaşım>diğer ağ kullanıcı....(aktifleştir)>kablosuz ağ 3 ü seç alttan kesin çözüm bu
musti2091 Üye Konu Sahibi sorun telefonda sanırım şifreyi yanlış giriyorum yine aynı hatayı veriyor bana yine servis yolu gözüktü
sorun telefonda sanırım şifreyi yanlış giriyorum yine aynı hatayı veriyor bana yine servis yolu gözüktü
StaLKeR-190E Üye achambo' Alıntı: bende bir bizim evdekine bağlanmadı elimden bu geliyo Genişletmek için tıkla ... Dostum ayni sorun bende de var galiba eski olan modemlere baglanmiyo. Yada yeni modemlere baglanmiyo. Dun bi kafede girdim wifiye ama evde giremiyorum
achambo' Alıntı: bende bir bizim evdekine bağlanmadı elimden bu geliyo Genişletmek için tıkla ... Dostum ayni sorun bende de var galiba eski olan modemlere baglanmiyo. Yada yeni modemlere baglanmiyo. Dun bi kafede girdim wifiye ama evde giremiyorum
achambo Üye StaLKeR-190E' Alıntı: Dostum ayni sorun bende de var galiba eski olan modemlere baglanmiyo. Yada yeni modemlere baglanmiyo. Dun bi kafede girdim wifiye ama evde giremiyorum Genişletmek için tıkla ... kardeş benim yolu denedin mi oluyo mu
StaLKeR-190E' Alıntı: Dostum ayni sorun bende de var galiba eski olan modemlere baglanmiyo. Yada yeni modemlere baglanmiyo. Dun bi kafede girdim wifiye ama evde giremiyorum Genişletmek için tıkla ... kardeş benim yolu denedin mi oluyo mu
musti2091 Üye Konu Sahibi Tamam beyler düzelttim. Önce soft format attım sonra wifi yazılım güncellemesi geldi onu yaptım düzeldi konu kilit
Tamam beyler düzelttim. Önce soft format attım sonra wifi yazılım güncellemesi geldi onu yaptım düzeldi konu kilit