Nokia 603 ve 700 Türkiye'de Satışa Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
ya serdar biz zaten tahminen fiyatları söylemiptik ve o fiyattan geliyorlar ama 700 ün yurtdışı fiyatını unutma orda bayağı ucuz

pRime.

pRime.

Üye
ya serdar biz zaten tahminen fiyatları söylemiptik ve o fiyattan geliyorlar ama 700 ün yurtdışı fiyatını unutma orda bayağı ucuz
Yeni diye böyle pahalı sanırım, daha ucuzlar bence. Bi de şu anda sadece hepsiburada'da var nokiashop'a gelsin asıl fiyatı ortaya çıkar.

SilentOne

SilentOne

Üye
ya n9 u alıcam yada iosa geçicem androide hiç ısınamadım yaw

fatih982

fatih982

Üye
cuma günü 603 ve 700 ü biraz inceledim ama nedense otofocus özelliüi nokianın çıkardığı yni tellrede yok onun için almam 603 700tl 700 ise 850 tl şuan alıcı bulabilirse manisada mevcut

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
635 TL

759 TL

SilentOne

SilentOne

Üye
bugun antalya nokia shopa gittim dedim nokia 700 geldimi geldi dedi inceledim güzel birşey fiyatıda 800 tl cik :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia 603'ün fiyatı çok iyi de 3.2 inchlik bir ekrana sahip 700 niye bu kadar pahalı anlamadım

SilentOne

SilentOne

Üye
olabilir

TheMadness

TheMadness

Üye
Bi işlemci hızı için almam

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar bu gün nokia shop da 700 vardı baktım çok saçma geldi telefon mikrafonun olduğu yere koymuş hoparlörü ve sonra çok basit geldi telefon fiyatı ise 700 tl. Dedim beni sarmadı bu telefon artık wp li telefonlara bakacaz onlar nasıl olacak bakalım aynı olursa n8 e devam

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
arkadaşlar bu gün nokia shop da 700 vardı baktım çok saçma geldi telefon mikrafonun olduğu yere koymuş hoparlörü ve sonra çok basit geldi telefon fiyatı ise 700 tl. Dedim beni sarmadı bu telefon artık wp li telefonlara bakacaz onlar nasıl olacak bakalım aynı olursa n8 e devam
Fiyatı iyiymiş. Çoğu yerde 800 TL.

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen bir çok yerde 800 yada 850 tl s

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Alacaklar kaçırmasın...

569 TL: 681 TL:

SilentOne

SilentOne

Üye
sıkıntı olmasın sonra

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
700 ü asla önermem işlemci hızı varmış napalım hızı 3.5 ekran var 800 tlye c7 de nfc var

pRime.

pRime.

Üye
burda cihazların tam özellikleri mevcut. Cihazlarda broadcom bcm2763 yok ama gpu güçlüymüş.

----------Eklendi @ 20:58:45 ---------- Yazıldı @ 20:54:59 ----------

----------Eklendi @ 21:00:14 ---------- Yazıldı @ 20:58:45 ----------

(nokia 600'ü yok sayın)

Üst Alt