nokia 603 turkce dil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rehman111

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 turkce dil
selam. Nokia 603 turkce nasil yapayim? Bilen varmi? Nokiani hack yapmadan dil degisimi oluyumu acaba? Azeri kardesinize yardim edin lutfen.

rehman111

Üye
    Konu Sahibi
Release
Nokia Belle Feature Pack 1

Software version
112.010.1404

Software version date
2012-03-30

Language set
112.010.1404.04.01

Model
603

Type
RM-779

Latest update
26/6/2012

Browser version
8.2

Flash version
4.0

java version
2.4

- - - Eklendi - - -

su anda bilgisayar yanimda yok. Boyle olmuyurmu?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
elimde türkçe dil içinde olan firmware var ama senin telefon rusya varyantı sanırım..rusça kullanamazsın telefonu azeri dostum haberin olsun :) istersen paylaşırım

rehman111

Üye
    Konu Sahibi
elimde türkçe dil içinde olan firmware var ama senin telefon rusya varyantı sanırım..rusça kullanamazsın telefonu azeri dostum haberin olsun :) istersen paylaşırım

bende dil eng ruscada var amma eng kulaniyorum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​anladım. ya navifirm den türkçe varyantı indireceksin. ya da ben sana dosya atacak onu flashlayacaksın türkçe olacak ayrıca hack de içinde

ANIL

ANIL

Admin
​anladım. ya navifirm den türkçe varyantı indireceksin. ya da ben sana dosya atacak onu flashlayacaksın türkçe olacak ayrıca hack de içinde

navifirmden olmaz çünkü türkçe sürüm daha düşük downgrade yapması lazım ve 2. nesiller için olmuyor en iyisi sen dosyaları ver...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

sürümünü hatırlayamadım ama sanırım FP1 idi bu da..

evet kontrol ettim FP1
112.010.1406

diğer dosyaları da navifirmden indir. benim verdiklerimi de içine ekle. phoenix ile flash at işlem tamam

rehman111

Üye
    Konu Sahibi
bunu yuklesem ne olacak? Mobilemi indirim yoksa bilgisayarami?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​bilgisayardan yapacaksın bu işlemi. forumda mevcut symbian telefonlara nasıl flash atılır diye.anlatımı var.

rehman111

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarda boyle bisey vardi dil eklemek icin fayl yuklerdik install yapiyoruz sondurup yandiriyoruz ve dil degismis oluyur. Nokia'da boyle deyilmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...