Nokia 603 teli modem olarak kullanma

Sponsorlu Bağlantılar

uater

uater

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 teli modem olarak kullanma
nokia 603 teli modem olarak kullanma modunda wifi üzerinden internete bağlanılabiliyo mu. yoksa sadece operatör üzerinden mi oluyo . bilen cevap yazsın.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
operatör üzerinden oluyor

benderhomer

benderhomer

Üye
oparetör üzerinden oluyor eğer istersen wifi gibi olsun o zaman onun için programlar var. joikuspot mesela çok kullanışlı

andreoni

Üye
joikuspot wireless modem üzerinden gelen interneti bilgisayar vermiyor ki? Ben mi yapamadım. Wireless modemimden telefon ile bağlanmak ve bilgisayardan da cep telefonuna bağlanmak. Mobil kullanmadan tabi.. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

maxirabit

maxirabit

Üye
joikuspot wireless modem üzerinden gelen interneti bilgisayar vermiyor ki? Ben mi yapamadım. Wireless modemimden telefon ile bağlanmak ve bilgisayardan da cep telefonuna bağlanmak. Mobil kullanmadan tabi.. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Modemden gelen interneti bilgisayara aktarmaz,telefonda kullandığınız internet paketinizle telefonda ki interneti,bilgisayara aktarır.

psthegame

Üye
Arkadaslar mrb bi sorum olucak nokıa 603 telefonumu modem olarak kullanmak istiyorum.Joikusoft wifi olarak kullandım demo sürümü oldugu için belirli bir süre sonra kullanamadım.su anda yapmak istediğim telefonu usb üzerinden nokıa pc suite ve nokıa pc ınternet access yardımyla usb baglantı ile kullanmak istiyorum.iki programada baglantıyı yaptıktan yaklasık olarak 3 dk sonra baglantı kopuyor.ve hiçbir sayfa acılmıyor.baglantıyı kesip tekrar bagladıgımda sorun yine aynı 3 dk calısıp sonra kopuyor.usb kabloya kadar değiştim.yardımcı olursanız sevinirim.

asigsasi

asigsasi

Üye
ben böyle bi sorun yapamadım pc suite ayarlarına bak

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Arkadaslar mrb bi sorum olucak nokıa 603 telefonumu modem olarak kullanmak istiyorum.Joikusoft wifi olarak kullandım demo sürümü oldugu için belirli bir süre sonra kullanamadım.su anda yapmak istediğim telefonu usb üzerinden nokıa pc suite ve nokıa pc ınternet access yardımyla usb baglantı ile kullanmak istiyorum.iki programada baglantıyı yaptıktan yaklasık olarak 3 dk sonra baglantı kopuyor.ve hiçbir sayfa acılmıyor.baglantıyı kesip tekrar bagladıgımda sorun yine aynı 3 dk calısıp sonra kopuyor.usb kabloya kadar değiştim.yardımcı olursanız sevinirim.

Joikusoft'un sürümünü denedin mi ?

dabbe98

Üye
usta bende joikuspot pro var açıyorum başka telden görünüyor fakat tabletden giremiyom yardım telim Nokia 603 tabletim acer A1-810

ahmetyus

ahmetyus

Üye
benim telefonuma da indirdim fakat hata veriyor uygulama açıldıktan sonra internet bağlantınızı diğer cihazlarla paylaşmak istiyor musunuz yaısı geliyor evet dedikten sora internet seçeneğini seçiyorum fakat biraz bekledikten sonra joikuspot başlatılamadı diyor neden olabilir telefonumun modeli nokia 603 yardım ederseniz sevinirim.

mallda

Üye
benim telefonuma da indirdim fakat hata veriyor uygulama açıldıktan sonra internet bağlantınızı diğer cihazlarla paylaşmak istiyor musunuz yaısı geliyor evet dedikten sora internet seçeneğini seçiyorum fakat biraz bekledikten sonra joikuspot başlatılamadı diyor neden olabilir telefonumun modeli nokia 603 yardım ederseniz sevinirim.

WiFi'ı açmadan çalıştırırsan o uyarıyı alırsın. Mobil veri ve WiFi açık olacak çalıştırmadan önce.

Benim problemim de tablete veremiyo olmam; çevirmeli ağ yapıyo JokiuSpot o yüzden bağlanamadığını düşünüyorum. Bilgisi - çözüm önerisi olan var mı?

Takipçi Satın Al

Üst Alt