nokia 603 sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 sorun
merhaba beyler. nokia 603 aldım 3 gün önce kulaklık sorunlu cıktı sürekli cızırtı cıkartıyo ben de çok müzik dinliyorum sadece ben de mi bu sorun?

TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
Merhaba arkadaşım, biz de kardeşime aldık. Bizim kulaklıkta problem yok. Özellikle hoparlör ve kulaklıklara dikkat ettiğimiz için denedik. Belki yüklediğin müziklerin ses kalitesiden olabilir. Bende C6-01 var şu an. Bazı parçaları dinlerken aynı sorunu yaşıyorum. Onun için cihazda sorun olduğunu düşünme hemen.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
bendede nokia 603 var kulaklıkta vs. sorun yok. o kulaklığı başka bir telefonda, pcde vs. deneyebilirsin. eğer aynı sorun devam ediyorsa kulaklık bozuktur.

ANIL29

ANIL29

Üye
aynen bende de 603 var Allaha şükür bi problem yok kulaklıkta götür servisine verirler yenisini

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
servise göndereyim de beyler telefonu da istemezler mi?

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Yok telefonluk bir işi yok zaten sorun kulaklıkta

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler beyler gönderdim servise

otomixx

Üye
ya benimde kulaklık girişiyle ilgili bir sorunum var ama çözemedim bir türlü kulaklıgi takıyorum işaret çıkıyor ama ses gelmiyor aynı kulaklıgi mp3 playerde denedim oldu sizce ne olabilir??

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
iyice oturttun mu yuvaya

codblackops2

codblackops2

Üye
ya benimde kulaklık girişiyle ilgili bir sorunum var ama çözemedim bir türlü kulaklıgi takıyorum işaret çıkıyor ama ses gelmiyor aynı kulaklıgi mp3 playerde denedim oldu sizce ne olabilir??
hem iyice oturttugundan emin ol yuvaya hem de ayarlardan kurcala biraz aksesuarlar dan kulaklığı seç kurcala işte :hmmm

otomixx

Üye
tamam arkadaşlar Teşekkur ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt