nokia 603 ses

Sponsorlu Bağlantılar

ErkanZenger

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 ses
arkadaşlar teelfonumu değiştirip nokia 603 veya c6 01 almak istiyorum şimdilik 603 daha yakın gibi geliyor fakat müzik dinlemek telefonla vazgeçilmezim 603 ün ses kalitesi nasıldır?

MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
Hız dersen 603 derim ama ses için öyle birşey söyleyemeyeceğim.Tek hoparlör diye fazla ses çıkmıyor.Şahsen kullanıyorum ses dışında herşey mükemmel.

ErkanZenger

Üye
    Konu Sahibi
şimdi kafam karıştı

jarhead034

jarhead034

Üye
nokia 603 kullanıyorum herseyı mukemmel telefonun ancak ses tek hoporlor ama kım bu devırde kulaklıksız muzık dınlıyorkı :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Eğer çok iyi Nokia olarak iyi hoperlör istiyorsan X6 veya X7(4 hoperlör) almalısın ama şahsen hiç tavsiye etmem performans olarak X7'yi tavsiye ederim ama onun da fiyatı çok şişik.

zekican09

zekican09

Üye
Ses konusunda nokia nın en başarılı telefonların dan biri bence nokia 603 .
c6-01 de fena değil sesi ama bence nokia 603 daha başarılı

ParduSS

ParduSS

Üye
arkdaş kullakla dinlion zaten al 603

akondd

akondd

Üye
normalde zayıf ama kulaklıkta bence tatmin edici

MücahitTokgöz

arkadaşım abimde n97 çift hapörleri var hiç yüksek değil babamda e7 var inanmicaksınız ama 603 ile karşılaştırın aradaki farkı görürsünüz e7 n97 ses kaydı gibi çalıyor müziği bide 603 teki farkı görün. Tek hapörlör diye ön yargılı olmayın bi test edin ses gayet başarılı.

omfapa_58

omfapa_58

Üye
nokıa 603ün fp1 güncellemesi ile ses kalitesi daha da arttı. ayrıca kulaklıgı taktıgınız andan itibaren gerçek dünyayla aranızda olan bağ kopuyo ve hiçbir şey duymaz hale geliyorsunuz tabi dinlediğiniz şarkı hariç

Neverex

Üye
Ses için c6-01 derim. :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt