Kerim. Üye alican558558' Alıntı: nicin Genişletmek için tıkla ... daha piyasasi yeni cunku.ve cok satilmadi daha.belki ilerde bulursun
alican558558' Alıntı: nicin Genişletmek için tıkla ... daha piyasasi yeni cunku.ve cok satilmadi daha.belki ilerde bulursun
alican558558 Üye Konu Sahibi SkyLaBTR' Alıntı: cihaz yeni... 2. El piyasasında henüz tek tük vardır bence Genişletmek için tıkla ... ikinci el telefon almaktan korkuyorum en iyisi sifir ama bnm butcemde 450-500 buna alinabilceken iyi android telefon hangisi
SkyLaBTR' Alıntı: cihaz yeni... 2. El piyasasında henüz tek tük vardır bence Genişletmek için tıkla ... ikinci el telefon almaktan korkuyorum en iyisi sifir ama bnm butcemde 450-500 buna alinabilceken iyi android telefon hangisi
SkyLaBTR Üye alican558558' Alıntı: ikinci el telefon almaktan korkuyorum en iyisi sifir ama bnm butcemde 450-500 buna alinabilceken iyi android telefon hangisi Genişletmek için tıkla ... dediğin fiyata sıfır android almanı önermem ki büyük ihtimalle yalnız değilim. 603 daha iyi olur o fiyata
alican558558' Alıntı: ikinci el telefon almaktan korkuyorum en iyisi sifir ama bnm butcemde 450-500 buna alinabilceken iyi android telefon hangisi Genişletmek için tıkla ... dediğin fiyata sıfır android almanı önermem ki büyük ihtimalle yalnız değilim. 603 daha iyi olur o fiyata
alican558558 Üye Konu Sahibi ikinci el guvendigin site var mi veya nokia 603 mu yoksa samsung galaxy mini 2 mi( jelly bean alacak ) sence
ikinci el guvendigin site var mi veya nokia 603 mu yoksa samsung galaxy mini 2 mi( jelly bean alacak ) sence
alican558558 Üye Konu Sahibi SkyLaBTR' Alıntı: Mini2 belki olabilir. Mini 2 vs 603 benim de kafamı karıştırır. Genişletmek için tıkla ... off iki telefon arasinda gidip geliom zaten bayrama kadar zamanim var bayramda alcam telefon ama pisman olmamak icin hep soruyom ama hala kararsizim sizce mini 2 olabilir mi
SkyLaBTR' Alıntı: Mini2 belki olabilir. Mini 2 vs 603 benim de kafamı karıştırır. Genişletmek için tıkla ... off iki telefon arasinda gidip geliom zaten bayrama kadar zamanim var bayramda alcam telefon ama pisman olmamak icin hep soruyom ama hala kararsizim sizce mini 2 olabilir mi
MrCommanDTr Emekli Yönetici c6 varken 603 alman çok da gerekli değil kardeşim,mini2 zaten alma çok kötü bir cihaz ekranı falan.. sen paranı biriktir üstüne koymaya bak.
c6 varken 603 alman çok da gerekli değil kardeşim,mini2 zaten alma çok kötü bir cihaz ekranı falan.. sen paranı biriktir üstüne koymaya bak.
alican558558 Üye Konu Sahibi MrCommanDTr' Alıntı: c6 varken 603 alman çok da gerekli değil kardeşim,mini2 zaten alma çok kötü bir cihaz ekranı falan.. sen paranı biriktir üstüne koymaya bak. Genişletmek için tıkla ... bnm telefonu babam istedi ondan bbama vercem bnde bisi almak istiom ama dogru duzgun olsun . - - - Eklendi - - - cevap veren yok mu
MrCommanDTr' Alıntı: c6 varken 603 alman çok da gerekli değil kardeşim,mini2 zaten alma çok kötü bir cihaz ekranı falan.. sen paranı biriktir üstüne koymaya bak. Genişletmek için tıkla ... bnm telefonu babam istedi ondan bbama vercem bnde bisi almak istiom ama dogru duzgun olsun . - - - Eklendi - - - cevap veren yok mu