Nokia 603 mü Xperia Tipo mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 mü Xperia Tipo mu ?
sorarak danışarak almak istiyorum yeni alacağım telefonu arkadaşlar. ikiside 470 tl sıfırları. İkisininde Ram'leri 512 mb ama işlemci 603 te 1 ghz tipoda 800 mhz. Peki 603 te GPU var mı ? Benim için İnterntte hızlı ve tüm videoları açması , Modern Combat,NFS Shift,Asphalt 7 gibi oyunları açması lazım.Lütfen giren herkes yorum yapsın

Kerim.

Kerim.

Üye
symbian icin modern combat yok.asphalt7de yok.androidde var ama tipo acmaz.internet icin bence tipo daha iyi ama ekrani kucuk.bence ikisinide alma biraz daha biriktir.

anılbaran

anılbaran

Üye
ucuz cihaz da oyun oynasan ne olacak bence 603 al

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
symbinda asphalt 7 yok ama 6 var.. yeni oyunlar çıkmaz ama tipoda da oynayabileceğini sanmam yeni oyunların... 603 te gpu var diye biliyorum ama moderlini hatırlamıyorum

05kaptan05

05kaptan05

Üye
Nokia mı :)) tartışmaya gerek yok arkadaşım bende c5-03 vardı geçen yıl onu sattım anroide geçtim anladım ki nokia bir hiç :)) sen xperia tipo al bence

umt07

umt07

Üye
Boşver ikisnide alma ama bunların arasından yine 603 alabilirsin. Hem dolby fln var müzik film fln izlersin kasmayan sistemi var

- - - Eklendi - - -

Boşver ikisnide alma ama bunların arasından yine 603 alabilirsin. Hem dolby fln var müzik film fln izlersin kasmayan sistemi var

Black-killing

Black-killing

Üye
Valla biri kötünün iyisi 603 biride iyinin kötüsü tipo.Ama internette 603 yapacakları tipoya göre daha kısıtlı.Eğer internet ve marketi seviyorsan tipo almanı öneririm.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...