Telefon Tavsiyesi Nokia 603 mü , Samsung Galaxy Ace S5830 mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

bqtan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 mü , Samsung Galaxy Ace S5830 mu ?
Arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım uygulama bakımından samsung u tercih ediyorum ama çözünürlük bakımından nokia yı tercih ediyorum. bu telefonları kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarsa sevinirim işlemci olarak nokia daha hızlı görünüyor ama kullanma fırsatım olmadı kullanan varsa lütfen yardım ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
603 kullanmadım ama ace kullandım. Ace önermiyorum. Gereksiz bi telefon :)

umutku84

umutku84

Üye
ben ace derim arkadaş kullanıyor çok güzel telefon android olması zaten nokia'ya göre büyük bi artı

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben ace derim arkadaş kullanıyor çok güzel telefon android olması zaten nokia'ya göre büyük bi artı

1) galaxy s'de hd oyun oynayabiliyorken ace'de yok.(sadece bazı oyunlar)
2) o fiyata alınan android'den hayır gelmez. Fruit ninja oynar durursun. Ya da HD kalitesinde FIFA varken düşük görüntü kalitesinde PES oynarsin.

Yani android istiyorsanız XPeria Neo V ya da Galaxy S
ile başlayın. Android neymis görmüş olun. :oke:

Türe

Türe

Üye
Galaxy ace

52mrt1905

Üye
nokia 603 ü tavsiye ederim 1ghz işlemci 5mp hd kamera

bqtan

Üye
    Konu Sahibi
aslında uygulama ve oyunlar pek ilgilendirmiyor arasıra oynarım ama genel olarak performans bakımından hangisi üstün olabilir kimisi ace diyor kimisi 603 diyor herkes kendine göre iddialı daha önce bu iki telefon karşılaştırması hakkında yorumlar görmedim o yüzden açtım konuyu daha çok yorum olursa herkes yararlanabilir cevaplar için teşekkür ederim.

tempestshine

tempestshine

Üye
Ne yapacaksın ace'yi.Git 603 al.Bence çok daha iyi bir telefon.:oke:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Tabi ki çoğunluğun dediği gibi 603 derim. Arasıra oyun oynarım diyorsan zaten Asphalt 5/6, Pes 2011, Hero of Sparta, SIMS3 gibi kült olmuş HD oyunlar 603te de var. 720p HD video çekim, taşıyıcı bellek, taşınabilir harddisk, mouse/klavye bağlanabilen ve tvye görüntü aktarımı yapabilen NFC destekli ve açamadığı video olmayan donanım canavarı bişey ne buldularsa koymuşlar telefona. Ace ise daha düşük olmasına rağmen sırf android diye 60-70 tl daha pahalı 603'ten komik.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
603

Lenneth

Üye
603

bqtan

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim hepinize 603 almaya karar verdim umarım kararımdan tekrar caymam :)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
603 yepyeni bir telefon.ben olsam gider alırdım.ama ben 700 alacağım :D

turkmen619

Üye
bence 603 alma git c6-01 al bende var gayet güzel oyun performans internet herşey süper yavaş yavaş android oyunları symbian3 e geliyor zaten bu şubatta nokia belle olcak androidle eşitlenecek ve c6-01 derim senin bütçe 600 civarı galiba en iyisi c6 8mp kamera wifi dokunmatik belki biliyordursunuz

bqtan

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum c6-01 i ilk almaya karar verdiğim ama sonra bu 2 telefonu gördüm c6-01 e bu ik telefonu tercih etme sebebim 3.5 inc olması yoksa c6-01 de çok güzel bir telefon

turkmen619

Üye
evet doğrudur sen bilirsin

----------Eklendi @ 13:37:36 ---------- Yazıldı @ 13:37:08 ----------

ilk gördüğünde c6-01 tatlı miniciktir ama elin alışınca normal geliyo

by*cambaz

Üye
bnce ace

ParduSS

ParduSS

Üye
603