cuneytttttt
Üye
-
Konu Sahibi
-
adam acemi 603 mü diyor sen galaxy w veya neo v diyosun
- - - Eklendi - - -
android kadar yok ama yeterli seviyede uygulamalar var yani pişman olmassın emin ol
android de ne oluyor arkadaşım çogunu açmıyor zaten angry birds bile kasarak oynatıyor android diye alacaksa hiç almasın daha iyi sonra pişman olacak
yoo benim arkadaşımda var kestirme falan yok o nereden çıktıanladım dostum sağol.bugün belki elektroworlde gidip alırım 603ü.ama bu telde sim kart kestiriliyomus o nasıl olacak?
İşte cezbetmesin alacağı Android'den bir şey alamaz zaten bizzat biliyorum bu telefonu kasılmaktan çalışmayı unutuyor bazen..Zaten Android gibi ağır bir sistem varken Adreno 200'lü ve Ram'i düşük bir telefon almanın pek mantığı yok..Bunun yanında android diye alanların Ace veya Gio'yu android kötüdür diye her tarafta yazı yazıyorlar tabii hepsi değil işin farkında olanlar da var ama bilmiyorlar ki aslında ellerindeki Android deneyimi vermiyor603 iyidir ama arkadaş android istiyor heralde.açıklamada ace için android olması beni cezbediyor demiş
Tamam abi sakinimaman star aman kendine hakim ol
İşte cezbetmesin alacağı Android'den bir şey alamaz zaten bizzat biliyorum bu telefonu kasılmaktan çalışmayı unutuyor bazen..Zaten Android gibi ağır bir sistem varken Adreno 200'lü ve Ram'i düşük bir telefon almanın pek mantığı yok..Bunun yanında android diye alanların Ace veya Gio'yu android kötüdür diye her tarafta yazı yazıyorlar tabii hepsi değil işin farkında olanlar da var ama bilmiyorlar ki aslında ellerindeki Android deneyimi vermiyor
Ben zaten ace önermedim ki.100tl daha ekle galaxy w veya neo v al dedim
İşte cezbetmesin alacağı Android'den bir şey alamaz zaten bizzat biliyorum bu telefonu kasılmaktan çalışmayı unutuyor bazen..Zaten Android gibi ağır bir sistem varken Adreno 200'lü ve Ram'i düşük bir telefon almanın pek mantığı yok..Bunun yanında android diye alanların Ace veya Gio'yu android kötüdür diye her tarafta yazı yazıyorlar tabii hepsi değil işin farkında olanlar da var ama bilmiyorlar ki aslında ellerindeki Android deneyimi vermiyor
Micro Sim'i diyorsan sanırım 603'de yok böyle bir olay olsa bile 2 dklık işi var girersin bir Turkcell bayisine keserler 2 dk ya basit bir şeybu forumda gördüm ya var mi öyle bişey acaba
Ekleyebilir mi acaba 100 eklerse bir 100 daha ekleyip Sola alsınBen zaten ace önermedim ki.100tl daha ekle galaxy w veya neo v al dedim
aynen bende yok diye biliyorum
Micro Sim'i diyorsan sanırım 603'de yok böyle bir olay olsa bile 2 dklık işi var girersin bir Turkcell bayisine keserler 2 dk ya basit bir şey
Micro Sim'i diyorsan sanırım 603'de yok böyle bir olay olsa bile 2 dklık işi var girersin bir Turkcell bayisine keserler 2 dk ya basit bir şey
- - - Eklendi - - -
Ekleyebilir mi acaba 100 eklerse bir 100 daha ekleyip Sola alsın
Varsa dediğim 2 gibi 2 dklık iş yani sıkıntı yapmaya gerek yok
603te micro sim var
Varsa dediğim 2 gibi 2 dklık iş yani sıkıntı yapmaya gerek yokBenim s2 de yok micro sim
desire c öneririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?