NOKİA 603 KAPANIP AÇILIYOR. ACİLL ACİLL

Sponsorlu Bağlantılar

hackertim

hackertim

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA 603 KAPANIP AÇILIYOR. ACİLL ACİLL
MERHBA
NOKİA 603 TELEFONUM KENDİNE KENDİNE AÇILIP NOKİA YAZISI GELİYOR.
VE TEKRAR KENDİ KENDİNE KAPANIYOR.
FLASH FELAN ATMADIM NE YAPMAYILIM ACİLL

xmanyak

xmanyak

Üye
Pilini çıkarıp takmayı denemişsinizdir herhalde ancak yinede yazayım.Eğer işe yaramadıysa telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin.Şu şekilde;

Soft format atarsan telefon ayarlarını sıfırlamış olursun yani telefonun hafızasındaki her şey silinecek, telefon defteri, mesajlar ve erişim noktaları gibi, format atmadan önce yedek almamın öneririm. Soft format hafıza kartına dokunmaz ve formattan sonrası "Hafıza kartı hazırlanıyor" diye bir uyarı alırsın bu aşamada telefona müdahale etme bekle, çünkü hafıza kartına yüklenmiş uygulamar otomatik olarak tekrar yüklenecek.

Format Yöntemi: Telefon açık iken *#7370# tuşla ve onayla. Ekrana "Tüm orjinal ayarlar geri yüklensin mi? Telefon kapanıp açılacak" uyarısı gelecektir. Evet seçeneğini seçtikden sonra güvenlik kodunu girerek format işlemini tamamlarsın. Ortalama format süresi 2 dakidadır.

hackertim

hackertim

Üye
    Konu Sahibi
SOFT ATACAM DA TELEFON TAM AÇILIYOR AMA NOKİA YAZISINDA GERİ KAPNIYORR

xmanyak

xmanyak

Üye
Nokia telefonlar hiç açılmadığı zaman nasıl format ve yazılım atılır.

Bu işlemi mutlaka laptoop ile yapın çünkü elektrik kesilirse telefon tamamen gider.

Şimdi gelelim yapacaklarınıza

LÜTFEN SAĞ ALTTAKİ TEŞEKKÜR ET İLE
TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMAYALIM.SAĞ ÜST KÖŞEDENDE DEĞERLEME PUANI VERELİM.

1. Hard format atın.

NOKIA Tüm Symbian modellerde hard format - MaxiCep
eğer telefonunuz bununla kurtulmazsa.

2. Telefona phoenix programıyla dead(ölü) flash atın.

Ama bu versiyon göçmeden önceki versiyonla aynı veya daha üst versiyon olsun.

Phoenix ile ölü flash atmayı deneyin

telefon kapalı iken usb kablosunu bağlayı phoenix programını çalıştırın. manage connection menusunden no connection satırını yukarı alıp aplly deyin ve close ile kapatın.Şimdi open product kısmına tıklayın ve

örnek olarak E63 verildi

Telefon yazılımını bu linklerden yükleyebilirsiniz

Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç Yükle - MaxiCep

Navıfırm fırmware ıle nokıa bb5 yazılımlarını direk indirme - MaxiCep

Türkçe ve hangi RM yazılımını indireceğinizi buradan öğrenin.

Nokia BB5 telefon modellerinin RM yazılım ve dil kodları - MaxiCep

E63 RM-437 400.21.013 v5 EURO

RM 437 seçin ve ok deyin.,
şimdi Flashing menüsüne basın ilk sıradaki Firmware Update'e basın.product kode satırının sagındaki ... kutucuguna basın ve turçe dil kodunu secin.

NOKIA E63 RM-437
0569906 EURO-F Ruby
0568840 EURO-F Ultramarine
0582446 EURO-F Midnight Black
0581516 Turkcell TR Ultramarine

Sonra dead phone USB flashing kutucugunu işaretleyin ve REFURBİSH tusuna basın .
Birazdan güç tusuna basmanızı istersen power tusuna kısa süreli basıp bırakın yüklemeye devam edecektir.

Eğer olmazsa birde böyle deneyin.Press of power çıktı ise yapacağınız şey önemli;

TELEFONUNUZU USB KABLOSUNDAN ÇIKARIN VE BATARYASINI SÖKÜN. SONRA SIRASIYLA USB KABLOSU BATARYA VE ŞARJ ALETİNİ TAKIP "POWER"(AÇMA/KAPAMA) TUŞUNA BASIN.

yükleme bitinceye kadar bekleyin.

Probleminiz bu şekilde çözülür inşaallah.
açılırsa tamam acılmazsa

Telefonun servislik ,20-25 tl verin yazılım attırın.

hackertim

hackertim

Üye
    Konu Sahibi
KARDESİM BEN FAZLA BU FLASHTA FELAN ANLAMIYORUM VİDEO VARMI Bİ LİNK ATSANA

asigsasi

asigsasi

Üye
KARDESİM BEN FAZLA BU FLASHTA FELAN ANLAMIYORUM VİDEO VARMI Bİ LİNK ATSANA
büyük harflerle yazı yazma yasak

Nokia 603 Tuşları kullanarak fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi:
Nokia 603 cihazınızı açamıyor veya telefon ayarlarına erişemiyorsanız, Nokia 603 üzerindeki donanım tuşlarını kullanarak telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz. 1. Telefonunuzu kapattıktan sonra
bataryayı çıkarıp biraz bekledikten sonra
geri takın.
2. Telefonunuz kapalı durumda iken Menü + Kamera + Sesi Azalt tuşuna basılı tutarken Power (Güç Tuşu) basın. Telefon açıldıktan sonra Power tuşunu bırakın. Diğerlerini basılı tutun.
hattını ve hafıza kartını çıkar işlemi yapmadan önce

Hasand.

Hasand.

Üye
dead flash at

Üst Alt