Nokia 603 için her şeyi bu konuda toplayalim

Sponsorlu Bağlantılar

eses2166

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 için her şeyi bu konuda toplayalim
Nokia 603 bildiğimiz gibi Nokia'nın en gelişmiş fp2 telefonlarıdan birisi,çoğu zaman ismini çok duymasakta fiyat performans bakımından en iyi ürünlerden biridir.Bu telefon için bu konu altında toplanalım.

h.ozdemir09

Üye
bende de 603 var gayet memnunum iyi bir orta derece akıllı telefon. Tüm ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum

Pringles

Pringles

Üye
Tarayıcı haricinde çoğu androit telefondan daha iyi :oke:

benderhomer

benderhomer

Üye
telefonum gayet güzel, hemen hemen her istediğimi yapabiliyorum :) ekran parlaklığı çok tatmin edici ama belki bir tek bende yoktur bu sorun diye yazıyorum, ahizeden gelen ses sokakta caddede pek iş görmüyor telefondan karşıdakinin sesini duyamıyorum.

Pringles

Pringles

Üye
benderhomer' Alıntı:
telefonum gayet güzel, hemen hemen her istediğimi yapabiliyorum :) ekran parlaklığı çok tatmin edici ama belki bir tek bende yoktur bu sorun diye yazıyorum, ahizeden gelen ses sokakta caddede pek iş görmüyor telefondan karşıdakinin sesini duyamıyorum.

Evet abi katılıyorum :(

erolustun

Üye
Konusurken karsimdakinin sesini duyamama problemi telefonu ilk aldigimda bende de vardi. Karsinizdaki kisiyle gorusurken yandaki ses acma dugmesiyle (fiziksel tus) sesi actiginizda ahizenin sesi yukselecektir. Bu sayede ic ve dis ortamlarda rahatca gorusebilirsiniz. Sesi acmayi gorusme devam ederken denemeniz onemlidir. Telefonda genel bir ses ayarlama fonksiyonu yok. Herhangi bir uygulamanin ses duzeyini o uygulamayi kullanirken ayarlayabiliyorsunuz.

- - - Eklendi - - -

Konusurken karsimdakinin sesini duyamama problemi telefonu ilk aldigimda bende de vardi. Karsinizdaki kisiyle gorusurken yandaki ses acma dugmesiyle (fiziksel tus) sesi actiginizda ahizenin sesi yukselecektir. Bu sayede ic ve dis ortamlarda rahatca gorusebilirsiniz. Sesi acmayi gorusme devam ederken denemeniz onemlidir. Telefonda genel bir ses ayarlama fonksiyonu yok. Herhangi bir uygulamanin ses duzeyini o uygulamayi kullanirken ayarlayabiliyorsunuz.

eses2166

Üye
    Konu Sahibi
Evet aynı segmentteki android telefonlardan daha üstün özelliklere sahip

Hack_Sir

Üye
fp2 güncellemesi yaptım .jar ları calıştırmıyor sebep ?

Pringles

Pringles

Üye
Ses sonuna kadar açık ama hala karşıdaki kişinin sesi gülültülü ortamda duyamıyorum :(

erolustun

Üye
Ses sonuna kadar açık ama hala karşıdaki kişinin sesi gülültülü ortamda duyamıyorum :(

O halde yapilabilecek cok fazla birsey yok hocam. Telefonu kulaklikla kullanmanizi onerecegim ancak kulaklik her an heryere gider mi veya kullanimi pratik olur mu bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mr. SaLÇa

h.ozdemir09

Üye
ses kayıt programındaki kayıtları dinledim de hiç öyle duyulmamazlık olmamış, öyle bir problem yaşamadım, umarım yaşamam. kulaklık olarak ne alsam karar veremiyorum bir de arka kapak bulabilen var mı? Beyaza yeşil güzel gider ama kapak bulamıyorum :(

erolustun

Üye
Aslinda 701 alacaktim ama iki modelin donanimlarini inceledim. +3 mp kamera ve flash'in 300 TL'lik fiyat farkina degmeyecegini dusundugumden 603'u tercih ettim. 701'in bir diger artisi da kasa ve malzeme kalitesiydi ama kullanim anlaminda sundugu bir arti yoktu yukarida saydiklarimin disinda. Gerci daha sonra FP2 guncellemesiyle 603 disindaki ikinci nesil Symbianlarin tamaminin islemci hizi 1,3 GHz'e cikti ama sonucta yazilimsal bir hadise oldugu icin performansa yansiyacak cok fazla artisinin olacagini dusunmuyorum. Sonuc olarak genel anlamda yaptigim secimden memnunum.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Sıkıntı çıkarmayan iyi bir telefon baya iş gören güzel özellikleri var alalı 1 buçuk yıl oldu hiçbir sıkıntı çıkarmadı 1-2 yıl daha kullanabilirim. Zaten şuanda ahım şahım çok almak istediğim bir telefon henüz yok.

shenol85

Üye
arkadaşlar navigasyon servisini verimli bi şekilde kullanabilen varmı ? mesela benim 603 yerimi buluyor 1 dk içinde falan buluyor. sürüş kısmına girdikten sonra tamamen saçmalamaya başlıyor. aynı sıkıntıyı yaşayıpta çözen oldumu ? bide dediğiniz gibi ahize sesi maalesef çok düşük. herhangi bi yama falanda yok sanırım ahize sesi için.

Pringles

Pringles

Üye
Ahize sesine çözüm bulamadım ama konum için mobil veri ve wi-fi açman gerek abi daha da hızlandırmak için internete bağlı olmalısın :oke:

- - - Eklendi - - -

Veya hareket halinde olmalısın mesela araçta açarsan direk buluyor :)

• Beğen
Tepkiler: shenol85

shenol85

Üye
Ahize sesine çözüm bulamadım ama konum için mobil veri ve wi-fi açman gerek abi daha da hızlandırmak için internete bağlı olmalısın :oke:

- - - Eklendi - - -

Veya hareket halinde olmalısın mesela araçta açarsan direk buluyor :)

öncelikle cevabın için teşekkürler.ama sorun tam anlamıyla şu konumu çok geniş bi alan içerisinde buluyor.yani yakın değil bulunduğum yere.çevrimiçi açık zaten bağlantılar.ikincisi sürüş kısmına girdiğim zaman navigasyon hiç başlamıyor bile. yani anlam veremedim bu işe. telefonu flashlamakta istemiyorum.sırf t9a eklediğim kelimeler yüzünden :)flash atsam T9 kelimelerimi nasıl yükleyebilirim tekrardan herhangi bi fikrin varmı ? yada böyle bişey mümkünmüdür ?

h.ozdemir09

Üye
navigasyonun iyi çalışması için çukur bir yerde olmaman gerekiyor, bulunduğun çevre çukur bir alandaysa sorun çıkartıyor. Eskişehir ankara bolu arasında hiç sorun yaşamadım, hatta galaxy noteun navigasyonuyla yanyana çalıştırdık arabada, nokianınkisi daha başarılı. hiç sorun çıkarmadı

shenol85

Üye
navigasyonun iyi çalışması için çukur bir yerde olmaman gerekiyor, bulunduğun çevre çukur bir alandaysa sorun çıkartıyor. Eskişehir ankara bolu arasında hiç sorun yaşamadım, hatta galaxy noteun navigasyonuyla yanyana çalıştırdık arabada, nokianınkisi daha başarılı. hiç sorun çıkarmadı

cihazı ilk aldığım sıralarda çok iyi çalışıyodu ama sonradan oldu ne olduysa

Pringles

Pringles

Üye
Abi bir flaş atsan sorun kalmaz gibi :)

O t9 ön belleğini bulma diye konu vardı sanırım, Levent (noss_bar) abiye sorabilirsin

makoto

makoto

Üye
soft format atınca düzeldi bende o sorun , genelde sorunsuz calısıyor , surus modundakı hız gostergesı bıle tıkır tıkır :)

Üst Alt