nokia 603 güncelleme iptali

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shenol85

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 güncelleme iptali
arkadaşlar tele microsoft apps haritalar ve sosyal ağlar adında 3 adet güncelleme geldi ve yukarda işaret çıktı.ben bunları yüklemedim ve yüklemekte istemiyorum malum mesaj sorunu dolayısı ile.bunu nasıl iptal ederim telefonu kurcaladim ama bulamadım.bilen varsa yardımcı olabilir mi.şimdiden teşekkürler.

ANIL

ANIL

Admin
yüklemessin olur biter onların orada kalmasında bir sakında yok.

shenol85

Üye
    Konu Sahibi
hocam üstteki hızlı menüde güncellemeler var şeklinde duruyo sürekli. yanlışlıkla yüklerim diye halletmek istemiştim.Yok mu acaba bir yolu kaldırmanin

_ardaa

_ardaa

Üye
Yazılım güncellemelerine gir ayarlar de oradan Güncellemeler için oto. kontrol yazanı kapalı olarak değiştir dene.

shenol85

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle bir menü Yok hocam ayarlardan telefon cihaZ yöneticisi kısmından çıkıyor seçenekler.ordada öyle bi seçenek Yok maalesef

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
o güncellemeleri yükleyene denk o işareti oradan kaldıramazsın, ben çok uğraşmıştım... :(

tempestshine

tempestshine

Üye
Yazılım güncellemelerine gir ayarlar de oradan Güncellemeler için oto. kontrol yazanı kapalı olarak değiştir dene.

Anlatım için :tşk: sonunda o saçma işaretten kurtuldum.

shenol85

Üye
    Konu Sahibi
oldu valla Çok sağolun yaa ALLAH razı olsun:)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
haritalar ve sosyal güncellemelerini kur fakat microsoft appsden uzak dur mesaj ve eposta sorunu yapan o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt