Nokia 603 güncelleme hatası..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omerkun

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 güncelleme hatası..
2 aydır Nokia 603 kullanıyorum ve herşey yolunda giderken microsoft apps güncellemesi ile birlikte güncellemeler yüklenmemeye başlandı.. Son çıkan maps güncellemesini yüklemeye çalışırken de yüklenmedi.. Üstüne üstlük telefondaki harita da silindi.. Haritasız kaldım ve hiçbişekilde gideremedim sorunu.. Yazılımını yeniden yükledim yine olmadı.. Burdanda çözüm bulunamazsa tek yol servise göndermek..

ANIL

ANIL

Admin
flash atarak yazılımı yeniden yükleyebilirsin ilk günkü gibi olur. Ayrıca microsoft apps yüklemeni tavsiye etmem sorunları var..

omerkun

Üye
    Konu Sahibi
dostum microsoftsuz olur da maps siz olmuyor işte.. Hard format atsam aynı işi görür mü flash olayına girmeyelim nasıl atılıyor bilmiyorum :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
7370 le soft format at ve harıtaların yenı sürümünü süitten yuklemeyı dene

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Herşeyde flash olmamalı çözüm. :)
Soft format atın.
Olmazsa hafıza kartı biçimlendirip yazılımı yeniden yükleyin.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sürekli diyorum flash atmayı bilen var bilmeyen var en küçük soruna flash at demek yanlış

Polymath

Polymath

Üye
Hard Format kesinlikle önermıyorum zaten attıktan sonra pısman olacaksın orası kesin. Cogu uygulama gıdıyor malesef. BEnce bilen biri varsa flash attır. TElefoncularda atabılır ama 20 tl fılan ıstıyorlar ama 10 tl yede atan yer bulursun sanırım. Ha servıse vermekde bır çare.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Hard Format kesinlikle önermıyorum zaten attıktan sonra pısman olacaksın orası kesin. Cogu uygulama gıdıyor malesef. BEnce bilen biri varsa flash attır. TElefoncularda atabılır ama 20 tl fılan ıstıyorlar ama 10 tl yede atan yer bulursun sanırım. Ha servıse vermekde bır çare.
Hard format attıysan sonra bi soft bi yazılım güncelleme ilk günkü telefon elinde :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
flash atmış olmuyor flash tel belleginı tamamen silıp sıfırdan yazılımi gömmektir.normal güncellemede varolan yazılimin uzerine yazar.

xgokhanx

Üye
Arkadaşlar benim nokia 603 te şöyle bir sorunum var.müzikçaları açıyorum albümler çıkıyor,şarkıları göster diyorum aç diyince sistem hatası diyor ve açmıyor....çeşitli guncelleler açıp kapamalar hafıza kartını sök çıkarlar fayda etmedi...benım gibi bir sorunla karşı karşıya olan oldumu nokia603 te sorunu hard ve soft formatsız nası giderebilirim???

omerkun

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ilk önce yazılımı yendien yükledim sonra 7370 ile format attım telefon ilk günkü gibi uygulamasız kaldı ama güncellemeleri alıyor artık teşekkür ederim..

---------- Eklendi @ 18:35:09 ---------- Yazıldı @ 18:33:39 ----------

Arkadaşlar benim nokia 603 te şöyle bir sorunum var.müzikçaları açıyorum albümler çıkıyor,şarkıları göster diyorum aç diyince sistem hatası diyor ve açmıyor....çeşitli guncelleler açıp kapamalar hafıza kartını sök çıkarlar fayda etmedi...benım gibi bir sorunla karşı karşıya olan oldumu nokia603 te sorunu hard ve soft formatsız nası giderebilirim???
Dostum telefondakileri yedekle ve yazılımı yeniden yükle.. Eğer yine olmazsada bi format at düzeliceğini düşünüyorum.. Düzelmezsede servis yolu gözükür :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt