Nokia 603 Güçlü Bir Telefon mudur?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cyber

cyber

Üye
güçlüdür güçlü hergün spor yapıyo:)
ön kamera yok flash yok o kadar iyi tel

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
[>>ELECKTRA<<];4372736' Alıntı:
güçlüdür güçlü hergün spor yapıyo:)
ön kamera yok flash yok o kadar iyi tel

niye dalga geçiyorsun telefonla. O fiyata o tel gayet iyi bence. Herkez de daha iyi tel alacak para yok. Zaten kamera önemli değil demiş arkadaş.

İncİnat

İncİnat

Üye
adam kamera önemli degil demis hala konusuyorlar konuyu bir okuyun ya

cyber

cyber

Üye
tamam ya bu kadar stress yapmayın

eç038

eç038

Üye
701le aynı demişsiniz arkadaşlar yapmayın önemli bir artısı var ona göre. 701 de html 5 desteği yok. Bu 603te var. Başka bi sayfada biri de laf söylemiş bu söylediğime. Girin sitesine bakın. 1 ghz işlemci de nette video vs için yeterli gelir symbian için

MücahitTokgöz

bak kardeşim ben almanı öneririm. Yaklaşık 2-3 ay önce aldım şuana kadar reset, şarj vs. sorununu görmedim. Evet kamerasında flaş yok ama diğer 5 mp lik kameralara taş çıkarır inan bak çok HD çekiyor video çekimine laf yok zaten bence gayet başarılı çekiyor ama flaşının olmaması kötü tabikide. 1 ghz işlemci- 512 ram - 128 mb ekran kartı var. Çoğu hd oyunları oynatabiliyor ve gayet stabil çalışıyor. O fiyata alabileceğin en iyi telefon. Tavsiye Ederim :oke:

punisher123

punisher123

Üye
Bende kullanıyorum,Yeni aldım sayılır,Ama şu konulara fazla takılma derim;
Ön kamera Yok; Önceki telefonumda vardı,Kullandığım zamanların sayısı 1 eli geçmez.
Kamerasında Flash yok;Var olan ceplerdede flashın çok iyi iş çıkardığı söylenemez,özellikle orta seviye ceplerde,Gereksiz parlama yapmaktan başka bi işe yaramıyorlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt