nokia 603 fabrika ayarlarına dönme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

majorty

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 fabrika ayarlarına dönme
arkadaşlar ben nokia 603 aldım ve güncellemesini yaptım.fakat güncellemeden pek memnun kalmadığım için fabrika ayarlarına dönmek istiyorum.fabrika ayarlarına dönersem telefonda olan uygulamaların bazıları silinir mi?
mesela telefonda fruit ninja var normalde bu oyun ücretli.fabrika ayarlarına dönersem bu oyun silinir mi?
ya da fabrika ayarı yapmadan güncellemeyi silmek mümkün mü?
ya da sizce günelleme kalsın mı?
çook teşekkür ederim

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Güncellemeden dönüp dönmemek size kalmış bilgim olmadığı için. Ama Oyunu hafıza kartına kurduysanız oyun gitmez eğer telefon hafızasına kuruluysa gider bilginize...

majorty

Üye
    Konu Sahibi
oyunu ben kurmadım.ilk aldığımda yüklü idi.ilk aldığımda da hafıza kartı falan yoktu tabi

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
oyunu ben kurmadım.ilk aldığımda yüklü idi.ilk aldığımda da hafıza kartı falan yoktu tabi
Telefon ilk eline geldiğinde o oyun yüklüyse eğer zaten firmanın vermiş olduğu oyundur ve fabrika ayarlarına dönersen yine de gelir diye biliyorum hatta ben X6 mda telefonun oyunları silmiştim fabrika ayarlarına dönünce o oyunlar geri gelmişti ;) Yani gitmez yüzde 90 :oke:

majorty

Üye
    Konu Sahibi

Telefon ilk eline geldiğinde o oyun yüklüyse eğer zaten firmanın vermiş olduğu oyundur ve fabrika ayarlarına dönersen yine de gelir diye biliyorum hatta ben X6 mda telefonun oyunları silmiştim fabrika ayarlarına dönünce o oyunlar geri gelmişti ;) Yani gitmez yüzde 90 :oke:

evet de benim bundan önceki telefonumda aynı şeyler olmadı :) oyunları silmiştim ve fabrika ayarına döndüğümde oyunlar gelmemişti. (nokia 3120)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Valla bilmiyorum Nokia X6 da geri geliyordu hocam :) Yeni nesil telefonlarda da gideceğini zannetmiyorum ama işte kesin bi şey söyleyemiyorum 603 üm olmadığı için :)

majorty

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi böyle kalsın :) çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt