Nokıa 603 e-posta sorunu !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ID68

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa 603 e-posta sorunu !!!
Merhabalar
Benim telefon Nokıa 603.Önceleri e-posta çok iyiydi. Ama FP1 güncellemesinden sonra bi türlü açamadım.Açmak için tıklıyorum siyah bi ekran geliyor bekliyor bekliyor ama açılmıyor.Yani sizden arkadaşlar hiç aranızda böyle bi sorunu olan oldu mu? ve ya bi çözümü var mıdır bunun yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar iyi günler

benderhomer

benderhomer

Üye
bende böyle bir sorun yok üç tane e posata adresim var hepsi sorunsuz.

• Beğen
Tepkiler: ID68

sero58

Üye
Bendede öyle bir sorun yok gayet iyi çalışıyor

• Beğen
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
benim telde de sorun yok.gayet iyi de çalışıyor.

• Beğen

ID68

Üye
    Konu Sahibi
allah allah format da attım ama gene değişen yok neyse teşekkürler arkadaşlar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bu sorun microsoft apps'en kaynaklı bende aynı telefonda aynı problemi yaşadım FP1'le alakalı değil. Suitten gelen microsoft apps uygulamasını kurmamak lazım. Tek çare hard format ve flash.

• Beğen

ID68

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorun microsoft apps'en kaynaklı bende aynı telefonda aynı problemi yaşadım FP1'le alakalı değil. Suitten gelen microsoft apps uygulamasını kurmamak lazım. Tek çare hard format ve flash.

Peki şimdi microsoft apps uygulamasını kaldırsam düzelme ihtimali varmı veya gene format mı gerekiyor

legend5858

legend5858

Üye

Peki şimdi microsoft apps uygulamasını kaldırsam düzelme ihtimali varmı veya gene format mı gerekiyor
Kaldırsan da etkileri sürer ayrıca sadece e-posta değil msj atarken gitmeme sorunlarıda yapabiliyor flash at daha da kurma apps yi.

ID68

Üye
    Konu Sahibi
Kaldırsan da etkileri sürer ayrıca sadece e-posta değil msj atarken gitmeme sorunlarıda yapabiliyor flash at daha da kurma apps yi.

Valla güzel diyon da hacki yeni uyguladım telefona. Gene de teşekkürler bilgilendirdigin için. Flashıda öğrenirim artık

legend5858

legend5858

Üye

Valla güzel diyon da hacki yeni uyguladım telefona. Gene de teşekkürler bilgilendirdigin için. Flashıda öğrenirim artık
Flashda basit birşey sıkıntı etme :) Hack de en fazla 5 dk nı alır yeniden yapması :)rica ederim

ID68

Üye
    Konu Sahibi
hacki yaparım yaptım onu zaten bi flash atma kaldı oda zaten bu navifirm programıyla oluyor galiba onuda indirdim 1.7 sürüm ama simdi ne yapacağımı bilmiyorum. sen nasıl sildin microsofot apps ı bi bilgilendirirsen ben zaten baka baka bulurum :)

- - - Eklendi - - -

telefonun model rm sini hepsini buldum yazılım sürümünü buldum dili buldum tek kalan yüklenekcek dosyalar var ya hani seciyoruz ordan hangisini seçmeyip indirecem

legend5858

legend5858

Üye
Herşeyi bulduysan kendi inecekleri oto işaretler ama sen yinede hepsine tik koy insin

ID68

Üye
    Konu Sahibi
tamam sağol

ID68

Üye
    Konu Sahibi
evet dosyaların hepsini indirdim bide bunu icin phoneix veya jaf programları vamış internette çok baktım ama çoğu link kırık sizde varsa sağlam link atabilirmisinz

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Verdiğim linkte Phoenix linki çalışmakta.

ID68

Üye
    Konu Sahibi
o linkteki proyu indirdim kuramadım bi türlü masaüstüne simge geliyor ama açılırken gkey li mi ne hata veriyor genede teşekkürler

legend5858

legend5858

Üye
o linkteki proyu indirdim kuramadım bi türlü masaüstüne simge geliyor ama açılırken gkey li mi ne hata veriyor genede teşekkürler
Aldığınız hatanın bi resmini koyarsanız bi çözüm üretebiliriz kardeşim.

ID68

Üye
    Konu Sahibi

işte böyle bi hata geliyor sonra tekrar kapanıyor

serdar_gs

serdar_gs

Üye
linki aç en alttan *******'e tıklayarak indir ve kur yine kurmassa kesinlikle bilgisayarında phoenix için eksik uygulama var demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt