okitox
Üye
-
Konu Sahibi
-
o kadar zamanım yok hocam malesef ya.
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...-rm-779-fp1-cfw-by-okitox-vol-2-a-653815.html
bu linktekinden farklı olarak 3g gibi widgetlar kırmızı renkli. yani mavi kısmı kırmızı...
onun dışında da işlemci vb farkları var. görseli kendi istediğiniz gibi yapabilesiniz diye çok oynamadım...
Bunu denedim ben kendi telefonumda 2 haftadır falan kullanıyorum. Sorun çıkmadı işlemci hızıyla ilgili. FPS artırınca çıkıyor ama...
Kardeş o İ sorunu nokia pure fontta oluyor. benim çok gözüme batmadığı için sorun etmemiştim.
efektleri hafıza kartına değil e:effects klasörünün içine atıp tema değiştirirseniz uygulanır. nat geo silince dosya bıraktı o yüzden silmedim. youtube ise genel bir program yani insanlar kullanabilir diye bıraktım. ben kullanıyorum şahsen.
Hocam çok güzel cfw ama tarayıcıyı az kastırınca hemen kspatıyor kendini. Fıtık etti valla beni.
Tarayıcıya falan hiç dokunmadım valla. Bende bi sorun yok hala cayır cayır çalışıyor tel... Geçmişi falan bi silmeyi deneseydin...
vol 4 gelecek tabii ki. Şu ara kpss belasi ile ugrastigim için vakit ayıramıyorumayın 7'sinden sonra nasıl isterseniz öyle yaparız.
henüz yüklemedim ama emeğine sağlık kardeş daha önce hiç cfw yüklemedim ama bunu yükleyicem inşallah cfw çalışmalarının devamını bekliyorum.birde bir ricam olucak 603 te sanırım tv out için driver yok onun için tvye bağlanmıyor. bu tv out özelliği cfw ile halledilebilek birşeymi.halledilebilecekse bunuda çalışmalarına katmanı rica ediyorum.şimdiden teşekürler ayrıca kpss de başarılar kardeşim...
Kardeş ben senin ilk cfw ni yükledim fps 75 ve opengl 2 acık dedın ya sen sadece telefonu acınca kasıyordu sonradan gecıyordu ama sımdı vıdeolara Felan gec gırmeye basladı işlemcinin %100 olması zararlı mı zararlıysa bu ana kadar nıye olmadı sımdı oldu acaba yazı fontundan mı senın yazı fontun gıtmıstı bende fontzoomer ile tekrar yukledım fontu ondon sonra donmaya basladı yardımcı olursan cok sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?