Nokia 603 Cfw ve Program Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 Cfw ve Program Önerisi
Arkadaşlar Nokia 603 için önerdiğiniz cfw ve gerekli programlar , yapılması iyi olur tel hızlanır daha kullanışlı olur dediğiniz bir şey var mı Tşk.Ederim

smh60

smh60

Üye
Evols ve Hazan Edition
Programlara gelince ne tür uygulamalar

- - - Eklendi - - -

RomPatcher gereklidir her zaman

• Beğen
Tepkiler: qweratomic
qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
cfw için Evols u tek geçerim
uygulamalar içinse kesin gerekli olan uygulamalar
MaxiMOD
ROMPatcher+3.1
Phyton v2.30

ve daha niceleri
.

Bi Teşekkürü Çok Görmeyin..

Dediğin programlar ne işe yarıyor birde Duvar kağıdana hareketli resimler konulabiliyor mu (samsung daki gibi ekranda kuşlar felan uçuyordu :))
Program olarakda ben adobe reader s^3 için son sürüm bulamadım link verirmisiniz
Birde mesaj yazmak biraz zor harfler çok birleşik bunun bir çözümü var mı Teşekkür ederim....

- - - Eklendi - - -

Evols ve Hazan Edition
Programlara gelince ne tür uygulamalar

- - - Eklendi - - -

RomPatcher gereklidir her zaman
Ofis ve kamera ve mesaj yazmak için bir prog biliyor musunuz(harfler çok yakon o yüzden zor oluyor)

By-HaCk

By-HaCk

Üye
Dediğin programlar ne işe yarıyor birde Duvar kağıdana hareketli resimler konulabiliyor mu (samsung daki gibi ekranda kuşlar felan uçuyordu :))
Program olarakda ben adobe reader s^3 için son sürüm bulamadım link verirmisiniz
Birde mesaj yazmak biraz zor harfler çok birleşik bunun bir çözümü var mı Teşekkür ederim....

forumda araştırısan bulurusun ayrıca yazdığım programların üstüne tıklayıp forumdaki konusunu açabilir ne işe yaradığını öğrenebilirsin bu kadar üşengeç olma

:nono: