Nokia 603. CFW den anlayan gelsin :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batuay

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603. CFW den anlayan gelsin :/
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Benim sorunum şu: Telefonuma 112.10.1409 sürümünü flashladım. Fakat ben bu sürümün ingilizce olduğunu bilmiyordum. İnternetten araştırdım. Downgrade, 2.nesil telefonların sürümünü düşürme vs. vs. Herhangi bir işe yarar sonuç bulamadım. Galiba nokia 603'te downgrade yok

Daha Cfw Ofw nedir onları bilmiyorum. Bir arkadaşa özel mesaj attım. O bana sorununu cfw bilen birine anlat o halleder dedi. Sizden istediğim şu 1409 sürümüne türkçe dili atabilir misiniz?

İLGİLENEN, YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞAN, YÖNLENDİREN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA VE BÜYÜKLERİME ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

ByKatre

Üye
Navifirm Den Indir Türkçe Sürümü Flaş At

batuay

Üye
    Konu Sahibi
Off :S Kardeşim Türkçe Sürüm Şimdi kullandığım sürümden düşük. O yüzden flash atılmıyo. Downgrade yapmak lazım. Oda yapılmıyo. O yüzden 1409 a türkçe dil istiyorm.

batuay

Üye
    Konu Sahibi
Türkçe sürümünü flashlarken waiting USB device diyo. ve öylece kalıyo

- - - Eklendi - - -

Ve 1 kere türkçe sürümü flashlamayı başarmıştım. Yani tam olarak deıl. Yazılım yüklendi %100 dedi. Sonra ilerlemedi. Telefon hiç açılmadı. Tekrar 1409 a flashlayıp kurtardım
Yani bu işin 1409 a türkçe atılmasından veya servise gitmekten başka oluru yok.

Oluru var 1409 OFW ye Türkçe dil atılması gerek

- - - Eklendi - - -

ben öle yaptım bende 1406 kullanıyorum ama orjinal türkçe olan sürüm 1404

batuay

Üye
    Konu Sahibi
Oluru var 1409 OFW ye Türkçe dil atılması gerek

- - - Eklendi - - -

ben öle yaptım bende 1406 kullanıyorum ama orjinal türkçe olan sürüm 1404
Bende dedim ki. türkçe dil atılmasından veya servise gitmesinden başka türlü çözülmez dedim

- - - Eklendi - - -

ee niye yardım etmiyosunuz???

ben bilmiyom nasıl yapılıyo. bilenlerde yardım etmiyo

batuay

Üye
    Konu Sahibi
2 gün önce bi konu açtım 30 dakika içinde 4 sayfa yazı oldu. Çok şaşırmıştım bu kadar çabuk ilgi göstermelerine. Şimdi kimse yardım etmiyo. acaba akşama doğru yardım ederler mi ki??

- - - Eklendi - - -

galiba konuyu yanlıs yere açtım. CFW bölümüne açıym

ANIL

Admin
Doğru yer burası tekrar oraya açmana gerek yoktu. Yapacağın şey türkçe sürümü indirip navifirm ile türkçe dil dosyalarını çıkartmak sonra kullandığın sürümün içine atmak. Böyle olması gerek diye biliyorum.

batuay

Üye
    Konu Sahibi
işte ben onu yapmayı bilmiyorum

ANIL

Admin
Navifirmden rofs2 tr dosyasını indir teamwiever ile bağlanıp yardımcı olmaya çalışayım.

batuay

Üye
    Konu Sahibi
eveet indirdim

- - - Eklendi - - -

Sorun çözülmüştür. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...