Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia 603 büyük sorun!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc
Üye
Konu Sahibi
nokia 603 büyük sorun!
arkadaslar 603 telefonum var bazen tuşu kapattığımda yukarıya kilit işareti geliyor ama ışık sönmüyor ekran öyle kalıyor tuşu tekrar açabiliyorum ama.
[ENGİN]
Üye
ayarlar+telefon+ekran ayarlarına bak
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
herhangi bi kilit programı kullanıyor musun? Swype mazelock gibi?
sönmüyor arkadaşım sönse zaten sorun olarak görmemki. Tuşu kapatınca durum çubuğuna kilit işereti geliyor normalde on saniyede parlaklığı düşen ışıgın parlaklıgi bes dakkada iniyor ama sönmüyo öyle kalıyo ekran tuşu tekrar açabiliriz ama sarj yiyor bosuna ekranla.
El~PisToLeRo
Üye
İlginçmis bende de oluyo arada sırada ekran kilitlenmisken ekran ışıgı yanık kalabiliyo ama en fazla 2-3 saniye sonra sönüyo
[ENGİN]
Üye
bildirim ışıklarına bir bak kapalı olması gerekir açıksa kapalı yap
El~PisToLeRo
Üye
[ENGİN];4630376' Alıntı:
bildirim ışıklarına bir bak kapalı olması gerekir açıksa kapalı yap
ben öyle 1 2 saat beklemedim sönüyormu diye ama yarım saat boyunca cebimde ekranın acık oldugunu farkettim teli kapatıp açınca oluyo düzeliyo ama bazen 2 3 defa resetlemek zorunda kalıyorum bu yüzden.
Kardeşim telefonu kapat aç sonra biraz bekle nokia hesabı gelir ona giriş yap sonra orta tuşa basılı tut açık uygulama varsa wats app gibi onları kapat sonra teli kilitle o da olmazsa dediklerimi tekrar et mutlaka olur
Polymath
Üye
Olmadı En son flash atmayı denersin. Flash atmam dersen yada atamam dersen soft format at yine düzelmezse servise gönder. bu konuda çözüm düşünemiyorum ama CFW kullanmıyorsun değil mi ?
Silinen Üye 511859
Kapalı Hesap
önce depo hafızası ve kart varsa kartıda biçimlendir. daha sonra hard format at. önce önemli yedeklerini al. bir de bunu dene bakalım.