Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 603 (belle) için kesin olması gereken uygulama önerinizi bekliyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
zekican09
Üye
Konu Sahibi
Nokia 603 (belle) için kesin olması gereken uygulama önerinizi bekliyorum.
Meraba arkadaşlar, Nokia 603 üm için güzel oyun tema program önerilerinizi yazarsanız sevinirim ...
legend5858
Üye
Oyun:Asphalt 6,Angry Birds(tam sürüm)
Uygulama:genelde snaa kalmış ama navigasyon olarak Sygic Gps Navigation tavsiye ederim
zekican09
Üye
Konu Sahibi
Angry Birds super zaten , başka güzel oyun tavsiyen varmı? Asphalt 6 da bi yukleyıp bakayım
gps i nasıl kullancağımızı daha keşfedemedim , nokia haritaları mı kullanmam gerek
legend5858
Üye
Bana sorarsan nokia haritalarla hiç uğraşma s^3 uygulamalrında harita gps bölümü var ordan ilk sıradakini gir kur.En hızlı çalışan ve en doğru yönlendiren navigasyon.Aspahlt 6 kurulması oynanması gereken oyunlrdan.Oyun çok senin beğenmen önemli.
jarhead034
Üye
nokia 603 için angry birds süperdir arkadaslara katılıyorum ben bıtırdım oyunu.suan pes11 oynuyorum eglencelı guzel olmuş.ancak program sıkıntısı bende cekıyorum eger varsa program tavsıyelerınız sölersenız sevınırım arkadaslar
zekican09
Üye
Konu Sahibi
işte androidin en büyük artısı bu konu yani uygulamalar.
nokianın bu uygulama konusuna daha çok önem vermesi lazım
ama
forever nokia 603 )
prograam oyun tavsiyelerinizi bekliyorum