Nokia 603 Belle FP1 güncellemesi ertesi telefon açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kimbuerolegemen

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 Belle FP1 güncellemesi ertesi telefon açılmıyor
Herkese merhaba,
Dün Belle FP1 güncellemesini gördüm, telefon üzerinde güncelle komutu verdim. 25 mb'lık bir şey indirdi. İndirirken hafıza yetersiz diye bir şeyler dedi. Ancak kuruluma devam etti. Ekranda güncelleniyor yazısı belirdi, telefon kapandı aradan belli bir süre geçmesine rağmen açılmadı. Ben de biraz bekleyip bataryasını çıkardım. Hiç bir şey değişmedi, artık ne bilgisayar görüyor ne de telefon açılıyor. Phonix yazılımı da okuyamıyor... Ne yapmamı tavsiye edersiniz.

Ferzan

Ferzan

Üye
telefona kapalı format atarak aç denedinmi ?

kimbuerolegemen

Üye
    Konu Sahibi
Yeşil + kırmızı + kamera tuşuna bastım ama herhangi bir tepki vermedi telefon...

Phoenix yazılımını kurcalıyorum ama tam beceremedim. Kabloyu sök, bataryayı çıkar, kabloyu tak, telefonu aç komutlarını yap diyor, bundan sonrasını geçemiyor.

burakos

Üye
dead phone falaş a kalmış olabilirsin :/

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hafıza kartını çıkarıp telı tekrar aç

kimbuerolegemen

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartını çıkarıp telı tekrar aç

Denedim ama telefon açılmadı. Dead phone Flash için kaynakları kontrol ettim deneme yaptım ancak yukarıda yazdığım gibi cihaz boot olmadı. Herhangi bir çözüm öneriniz yoksa yol göründü gibi

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Herkese merhaba,
Dün Belle FP1 güncellemesini gördüm, telefon üzerinde güncelle komutu verdim. 25 mb'lık bir şey indirdi. İndirirken hafıza yetersiz diye bir şeyler dedi. Ancak kuruluma devam etti. Ekranda güncelleniyor yazısı belirdi, telefon kapandı aradan belli bir süre geçmesine rağmen açılmadı. Ben de biraz bekleyip bataryasını çıkardım. Hiç bir şey değişmedi, artık ne bilgisayar görüyor ne de telefon açılıyor. Phonix yazılımı da okuyamıyor... Ne yapmamı tavsiye edersiniz.
arkadaşım hard format at ses tuşunun ortasına kamera yeşil ve açma tuşuna bas bekle gelmesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...