Dediğinden hiçbirşey anlamadım kardeşTelefonda birkaç tane tema bırak azalıyor ama yeterli değil çözüm bulunamadı
Telefon yeni gereksiz uygulama yok hatta ilk geldiğinde biraz fazla uygulama ındırdım diye soft format attımtelefonundan bazi temalari sil demeye calismis galiba bazi gereksiz uygulamalari sil

Yeni güncelleme felan gelir mi sorunlar ortadan kalkar mı ?kardeş 603 ten sorun fp1 kasmıyo fp2 kasıyo çözümü yok yazılım sorunu gt racing veya nfs dene kasmıyor
Telefonu aldığımda güncelleme vardı yükledim o oldu başka güncelleme felan yok sil derken neyi nasıl silicem ve ek olarak neyi yüklücem ?hayır hayır bak çözümün şu: sen muhtemelen sürüm 1.00 ı yüklemişsindir şimdi onu sil ve 1.01(1) yükle kaymak gibi olacak oyun![]()
Neden telefon hafızasını boş tutuyorsun birde soft formattan sonra temalr gözükmüyor mu neden olabilir kioyun için güncelleme beklemeyin
telefon hafızasını hep boş tutarım
soft formatın bendeki zararı atınca yüklemelerde temalar görünmüyor silemiyorum
Asphalt 6 HD hiç kasmadan oynayabiliyormusun gerçekten ? depo hafıza biraz dolu hafıza kartı yok şuan bu ay içinde alıp soft format atıcam düzelirmi acaba ?bende 603 var kasma yok depolama alanın azalmışsa
Asphalt 6 HD hiç kasmadan oynayabiliyormusun gerçekten ? depo hafıza biraz dolu hafıza kartı yok şuan bu ay içinde alıp soft format atıcam düzelirmi acaba ?
kasma sorunu oyunun sürümüyle alakalı v1.0.0 versiyonunu yükle kasmalar gider.Birde telde ram sorunu yok !300 mb ram boşta duruyo .ne kadar uygulama oyun açarsan aç en fazla 270 mb civarı ram yine boşta duruyo 603 de.Nasıl iş anlamadım.android de ram yetmiyo derdi vardı bunda ram kullanmıyo derdi başladı.sistem rami kullanamadıktan sonra ne yapıyım 512 mb ramı?dandik dandik işler nerden döndüm şu symbiana yine.Hiç değilse şarj yönünden biraz kafam rahat ...