Nokia 603 Asphalt 6 Adrenaline HD Kasıyor :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 Asphalt 6 Adrenaline HD Kasıyor :S
Arkadaş bu oyunu yeni yükledim oynayamıyorum kasıyor sizce normal mı ? yoksa bir sorun mu var

MaxipmaN

Üye
Telefonda birkaç tane tema bırak azalıyor ama yeterli değil çözüm bulunamadı

abdulsamettopra

Üye
bende anlmdm :)

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Cevap verecek biri yok mu ?

jetblacklife27

Üye
telefonundan bazi temalari sil demeye calismis galiba bazi gereksiz uygulamalari sil

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
hayır hayır bak çözümün şu: sen muhtemelen sürüm 1.00 ı yüklemişsindir şimdi onu sil ve 1.01(1) yükle kaymak gibi olacak oyun:)

kadir9809

kadir9809

Üye
Benim C7 Sıfır Kasma :naughty:

Sniper0200

Sniper0200

Üye
kardeş 603 ten sorun fp1 kasmıyo fp2 kasıyo çözümü yok yazılım sorunu gt racing veya nfs dene kasmıyor

MaxipmaN

Üye
temaları silin demek istedim ben aşağıdakini deneyeceğim

bu da sitedeki linklerden biri

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
telefonundan bazi temalari sil demeye calismis galiba bazi gereksiz uygulamalari sil
Telefon yeni gereksiz uygulama yok hatta ilk geldiğinde biraz fazla uygulama ındırdım diye soft format attım :)

- - - Eklendi - - -

kardeş 603 ten sorun fp1 kasmıyo fp2 kasıyo çözümü yok yazılım sorunu gt racing veya nfs dene kasmıyor
Yeni güncelleme felan gelir mi sorunlar ortadan kalkar mı ?

- - - Eklendi - - -

hayır hayır bak çözümün şu: sen muhtemelen sürüm 1.00 ı yüklemişsindir şimdi onu sil ve 1.01(1) yükle kaymak gibi olacak oyun:)
Telefonu aldığımda güncelleme vardı yükledim o oldu başka güncelleme felan yok sil derken neyi nasıl silicem ve ek olarak neyi yüklücem ?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar birde indirdiğim bütün şeyler telefon hafızası ve depo hafızasına atıyorum sıkıntı olur mu birde sürekli soft format atmanın zararı var mıdır ?

MaxipmaN

Üye
oyun için güncelleme beklemeyin
telefon hafızasını hep boş tutarım
soft formatın bendeki zararı atınca yüklemelerde temalar görünmüyor silemiyorum

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
oyun için güncelleme beklemeyin
telefon hafızasını hep boş tutarım
soft formatın bendeki zararı atınca yüklemelerde temalar görünmüyor silemiyorum
Neden telefon hafızasını boş tutuyorsun birde soft formattan sonra temalr gözükmüyor mu neden olabilir ki

- - - Eklendi - - -

Son birşey daha soracağım herhangi bir yükleme yaparken yükleme iptal edilince inen dosya oluyor mu yoksa hiçbirşey inmiyor mu ?

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Cevap verebilecek var mı ?

memolim83

memolim83

Üye
bende 603 var kasma yok depolama alanın azalmışsa

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
bende 603 var kasma yok depolama alanın azalmışsa
Asphalt 6 HD hiç kasmadan oynayabiliyormusun gerçekten ? depo hafıza biraz dolu hafıza kartı yok şuan bu ay içinde alıp soft format atıcam düzelirmi acaba ?

MaxipmaN

Üye
atma bence telefonda özel bir durum yoksa işe yaramaz boş tutmak iyidir telefonun yavaşlamasını önler temalar gözküyor da yüklemelerde gözükmüyor belki sende gözükür bilmiyorum c6-01 benimki

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Asphalt 6 HD hiç kasmadan oynayabiliyormusun gerçekten ? depo hafıza biraz dolu hafıza kartı yok şuan bu ay içinde alıp soft format atıcam düzelirmi acaba ?

bence atma

sedtere

Üye
kasma sorunu oyunun sürümüyle alakalı v1.0.0 versiyonunu yükle kasmalar gider.Birde telde ram sorunu yok !300 mb ram boşta duruyo .ne kadar uygulama oyun açarsan aç en fazla 270 mb civarı ram yine boşta duruyo 603 de.Nasıl iş anlamadım.android de ram yetmiyo derdi vardı bunda ram kullanmıyo derdi başladı.sistem rami kullanamadıktan sonra ne yapıyım 512 mb ramı?dandik dandik işler nerden döndüm şu symbiana yine.Hiç değilse şarj yönünden biraz kafam rahat ...

MaxipmaN

Üye
kasma sorunu oyunun sürümüyle alakalı v1.0.0 versiyonunu yükle kasmalar gider.Birde telde ram sorunu yok !300 mb ram boşta duruyo .ne kadar uygulama oyun açarsan aç en fazla 270 mb civarı ram yine boşta duruyo 603 de.Nasıl iş anlamadım.android de ram yetmiyo derdi vardı bunda ram kullanmıyo derdi başladı.sistem rami kullanamadıktan sonra ne yapıyım 512 mb ramı?dandik dandik işler nerden döndüm şu symbiana yine.Hiç değilse şarj yönünden biraz kafam rahat ...

oyunlarda gpu belleği yeter 128 mb gpu var 603 te rama gerek yok ki c6-01 de ramdan 20mb gidiyo oyunda cfw kurun rahat edin bende çok az kasma var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt