Nokia 603 Amatör İncelemesi

Sponsorlu Bağlantılar

atakan25

atakan25

Üye
c7 forewer diyenlere 3. kez söylüyorum flash lite 4 sizi en fazla 3 yıl daha götürür.. tüm siteler html5 e geçecek yakın gelecekte.. elinizdeki c7 lerle 701 ler o sitelere desturla bile girip işlem yapamayacak.. aldıysanız c7 de güzel telefon kullanın 3-4 yıl ama 603 bence daha iyi.. html5 ve 1 ghz işlemcisi yeter..

ozamana satarız :D

kutsi1977

Üye
kim ne derse desin sürekli internete giren(opera mobille) oyun oynayan müzik dinleyen biri olarak söylüyorum telefonun genel performansı kamerası bataryası dahil gayet başarılı,ki birde kasmadan bahsedenlere şaşıyorum ben arada wlan ilede bağlanıyorum birgün yine wlnla bağ yapmıştım o gün nasıl olduysa 1 defa kapanıp açıldı oda f.secureden kaynaklandı sanırım sonra f.secureyi kaldırdım. bunun dışında hiç bi şekilde KASMA DONMA KAPANIP AÇILMA yaşamadım teli 50 gündür kullanıyorum..düşünen arkadaşlara tavsiye ederim ben çok memnunum...

----------Eklendi @ 12:01:55 ---------- Yazıldı @ 11:56:12 ----------

ayrıca bildiğimiz 3gp indir com dan indirdiğim filmleri nokia suite prosuyla telime yüklüyorum örneğin 3gp format bi film 200mb.sa tel direk mp4 e çeviriyor çevirince film ortalama 600mb.dönüşüyor telde film keyfide 10 numara oluyor :oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Polymath

Polymath

Üye
Nokia 603 kullanıcısı olarak arkadaşın bir çok dediğine katılmıyorum. Mantıklı düşünürsek Nasıl 680 mhz li bir telefon 1 ghz li bir telden daha iyi performans verebilir ? Nokia c7 de kullandım bir süre ama 603 kadar iyi değildi. Telefon Oyunlarda uygulamalarda çok iyi. Zaten 512 Ram 128 mb ekran kartı var.C7 de 256mb ram var. Dokunmatık konusunda ise ben şimdiye kadar algılama sorunu görmedim. Ayrıca Ekran kalitesi DAha ne olabilir ki 1000 nit parlaklık ve çok net ekranı. C7 nin bu telden sadece kamera üstünlüğü ve 3g görüntülü konuşma haricinde Hiç bir üstünlüğü yok. 603 ün çok daha fazlası var. Ayrıca şarj süreside c7 den çok daha iyi

• Beğen
hayabusa77

hayabusa77

Üye
ya anlamıyorum geçen n8 le karşılaştırdık n8 ekran kalitesi olsun işlemci olsun gerçekten 603 ten düşük c7 söylemeye gerek yok

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
halıyle olması gerek 2.nesıl symbıan 3 onlar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
C5-03'ü 603'ten üstün gören cahiller var yaa kimi de C6-03 üstündür diyo öyle bir telefon bile yok :D Nokia Türkiye Facebook sayfasına girin 603'ün 599 tlye indiği haberin resmine tıklayın neler sallamışlar neler. Tabi ki herkes anlamak zorunda değil iyi bilmek zorunda değil ama herşeye atlayıp zeka seviyesini de belli etmemeleri lazım gerçekten insan sinirleniyor böyle cahil civelek tipleri görünce.

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sen yinede sinirlenme arkadaşım herkese herşeyi begendiremezsın kafaya taktımı ne anlatırsan anlat boş

• Beğen

Üst Alt