Ben 2 ay önce kullanmaya basladım. baya aratırmıstım 701 , 500 ve 603 arasında kalmıstım ,secimimi 603 ten yaptım . Pisman degilim . Artıları , ekranı gercekten çok çok iyi parlaklık olarak hassaslık olarak , ortam ısıgına göre ekran ısıgının otomatik ayarlanması ve telefona ne açıdan bakarsan bak telefonun ekranındaki görüntü bozulmuyor.. Ekran hız çok iyi .oyunlarda sıkıntıyla karsılasmadım . Sensorü iyi . Kamerası ortalama . video performansıda gerçekten iyi. wifi baglantısı cok iyi . 3g ile konusrsan karsındaki kisinin sesi çok canlı geliyor. genel olrak degerlendirirsek gerçekten 4 yıldızlı bir telefon 10 üzerinden 8.7 puanı hakediyor
eksileri ; Usb kablosuyla baglandıgınızda biseyler yüklerken kasmalar olabiliyor . anlık mesajlasma olayı cok iyi ama gelen kutunuza 2000 gidende de 2000 mesaj olunca mesaj yazarken kasıyor ,donuyor . ben en son 4000 küsür gelen 4000 küsür giden sms ten sonra mesajlara girdigimde telefon donuyordu , 1-2 kerekapatıp actımı bilirim .

tabi slince mesajları sorun kalmıyor . ama sanırım androidlerde bu sorun yok , cünkü msjlastıgım kiside mesajlarımın hepsi var gönderdigim . ( 15 bin küsür . ) kasmıyor mu diyorum hayir diyor