Nokia 603 alıyım mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abdullah155

abdullah155

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 alıyım mı?
Değerli arkadaşlar Nokia 603 almaya karar verdim sizce doğru mu yapıyorum.Görüşü olan veya telefonu kullanan arkadaşlar beni bilgilendirirse çok mutlu olurum. :)

legend5858

legend5858

Üye
tek kelimeyle mükemmel:) eğer biraz daha beklersen yeni modeller çıkaracak nokia ama bütçen sınırlaysa pişman olmazsın

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Biraz daha bekleyebileceksen Lumia 710 al derim .

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
100 tl fazla ver neo v al

legend5858

legend5858

Üye
şu neo v yi heryerde söylemeyin adam nokia soruyor sony sormuyor hem üzerine 100 koyarak da alamaz daha fazla vermesi lazım

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
şu neo v yi heryerde söylemeyin adam nokia soruyor sony sormuyor hem üzerine 100 koyarak da alamaz daha fazla vermesi lazım
Sizin şu çok bilmişliğinize baylıyorum.Symbian öldü diye android önerdim.Biraz araştırsan üstüne kadar konulduğunu görürsün.

keys1903

keys1903

Üye
al gıtsın

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
amaç yardım etmekse edelim konu sahıbı arkadaş 603 ü sormuş android veya nokia seçenegı sunmamış

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
valla kardeşim ne alırsan al ama bütçeni aşma ve aldıktan sonrada bütçene göre bir cihaz aldıgını unutmazsan kesin memnun kalırsın

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Adam istemezse almaz ben öneride bulundum size noluyor?İster alır ister almaz iyi bir telefonmu 603 donanım iyi yazılım zırt.Şimdi biri carla alacak neresi zırt der görende android güncellemesi alacak zanneder varya.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
ben gayet memnumun 603'den güzel telefon. yalnız bildiğin gibi oyun konusunda diğer işletim sistemleri (ios, android) daha iyi. eğer oyun vs. istiyosan, üstüne koyacak paranda varsa başka telefon alabilirsin. 603 aldıktan sonra oyun çıkmıyor vs. diye isyan etme sonra. :ehe
eğer aşırı oyun bağımlısı değilsen şuanki oyunlar fazlasıyla idare eder seni.:oke:

ANIL29

ANIL29

Üye
bende gayet memnunum kameraya çok önem vermiyorsan al derim ben hiç pişman olmadım verdiğim paranın hakkını veriyor bence

legend5858

legend5858

Üye

Sizin şu çok bilmişliğinize baylıyorum.Symbian öldü diye android önerdim.Biraz araştırsan üstüne kadar konulduğunu görürsün.

Andorid telefonumda var tek beğendiğim yanı flash lite yerine adobe flashın gömülü olması..Ayrıca sony de çok kullandım bu kadar dandik kasası olan telefon görmedim.

----------Eklendi @ 19:11:42 ---------- Yazıldı @ 19:05:25 ----------

850 civarı bir fiyatı var.

650 fiyatı var.Arada 200 lira fark bence çok

MücahitTokgöz

ben 2 ay önce 650 milyona aldm. Sana şöyle söyleyeyim bu fiyata bundan iyi bulamazsın smdi bazıları android felan diyecek ama ben donanım olarak söylüyorum donanım özellkleri çok iyi ve çok stabil çalışıyor. Eğer oyun manyağı değilsen şuanki hd oyunlar işini görür. Bazıları kamera felan demiş ama kamera hd çekiyor ve ben çok kaliteli çekmler alıyorum fiyatını hakediyor inan tavsiye ederim :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Müthiş bir telefon. Bu telefonun NFC, Usb On The Go gibi çok sağlam özellikler var. Clearblack ekran var 1000 nit parlaklık ile dünyanın en parlak mobil ekranı ve fiyat/performans canavarı...

abdullah155

abdullah155

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonun donanımı çok iyi ama uygulama kıtlığı var.Ben telefonumda bol bol oyun oynamak isterim.Android sistemli bir telefon mu alsam(Galaxy ace) gibi

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Arkadaşlar telefonun donanımı çok iyi ama uygulama kıtlığı var.Ben telefonumda bol bol oyun oynamak isterim.Android sistemli bir telefon mu alsam(Galaxy ace) gibi
Ace al dicem sana ama onun da sorunları çok diyolar GTA 3 gibi bazı oyunlar da kasıyor. Bilmiyorum ne kadar verim alabilirsin.

Uqur5445

Üye
ace alma 5800gibi

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Fena değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt