Nokia 600 - Dünyanın En İyi Müzik Telefonu ( Nokianın İddiası )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 600 - Dünyanın En İyi Müzik Telefonu ( Nokianın İddiası )
Nokia’nın dün Hong Kong’da düzenlediği etkinliğinde tanıttığı cihazlardan biri olan müzik ve eğlenceye odaklanmış bir cihaz. 3.2 inç’lik 360 x 640 piksel çözünürlüklü ekrana sahip olan Nokia 600 Symbian Belle işletim sistemiyle çalışıyor.
1 GHz’lik tek çekirdekli ARM 11 işlemciyle çalışan Nokia 600′ün işlemcisinin Symbian Belle’in bu henüz olgunlaşmamış sürümünü bile takılma olmadan çalıştırdığını söylemeliyiz. 512 MB RAM ve 1024 MB ROM barındıran cihazda menü geçişleri oldukça hızlı. Altı farklı ana ekranı dilediğiniz bileşenle doldurmanız mümkün. Üstten aşağı doğru çekilerek genişletilen durum ve bildirim tepsisiyse Android’dekini fazlasıyla andırıyor. Bu tepsi üzerinden hem gelen tüm bildirimleri görmek hem de Wi-Fi, Bluetooth, GPS, ses gibi işlevleri hızlı bir şekilde açıp kapatmak mümkün.
Nokia 600 bir müzik telefonu. Nokia’nın iddiası bu telefonun dünyanın en güçlü ses çıkışına sahip telefonu olduğu yönünde. Gerçekten Nokia 600 bu iddiayı doğrulayacak bir ses şiddetine sahip. Yüksek olmasına rağmen sesin kaliteli çıktığını söyleyebiliriz. Bu arada FM radyonun kulaklık olmadan kullanılabilmesi de bu telefona yakışacak cinsten.
Nokia 600′ün 2011′in son çeyreğinin başında Türkiye’de olması bekleniyor. Telefon için vergiler ve ücretler hariç 180 avroluk fiyat biçilmiş durumda. Tabii, Türkiye fiyatı piyasaya çıkmadan hemen önce kesinleşecektir. Nokia 600 fotoğraflarını ve hazırladığımız ön inceleme videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Nokia 600 Ön İnceleme

[video=vimeo;28150986]http://vimeo.com/28150986[/video]

Tamamı İle Alıntıdır.

• Beğen
Tepkiler: furkan1414

HakaN-06

HakaN-06

Üye
şuan için nokianın en iyi müzik telefonu x6 diyebilirmiyiz? X7de olabilir :D

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
bilmem arastırmadım :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
180 euro iyi bakalım

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yine carl zeiss lens yok sanırım :hmmm nokia anlaşmayımı bozdu ne yaptı

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
Bencede iyi idda gerçekleşirse tabi

fatih_347

Kapalı Hesap
bu ne ayıptır be :angry:

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bende en gec ekim 24 de ideos alcam 600 ü bekliyecek falan degilim zaten huawei bana 2 yıl yeter 2 yıl sonra yeni nesil telefonlarda cıkar ben bir arkadas soyledı forumdan netten baktım buldum alıntı yaptım sizlerle paylasayım dedim iyi yaptım ben kacar bb sabah 6 da okul var :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
yine carl zeiss lens yok sanırım :hmmm nokia anlaşmayımı bozdu ne yaptı

180 avro ile carll zeiss kelimelerini aynı cümlede duymak ne güzel bir hayal ve de hoş :bye2:
180 avro + 1Ghz islemci + 512 ram + 1Gb rom.Hmm kagıt üstüne bakanların içini yakacak bir telefon.

----------Eklendi @ 00:59:18 ---------- Yazıldı @ 00:58:49 ----------

:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt