nokia 5900xm çıkarırmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hikmet366

hikmet366

Üye
imkanı yok Diolar ama Biraz Benzitilebilir ..

Süleyman

Süleyman

Üye
artık xpressmusic serisi çıkacağını sanmam. Neden diye sorarsanız zaten yeni çıkan telefonlarda xpressmusic tadında müzik dinlenebiliyor.bataryayıda ona göre ayarlıyorlar zaten. Bunca özellik normal bir telefonda varsa ekstra bir model çıkartmak için uğraşmazlar.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
nerenden aklına geldi bu ya :kop2:tum :kop: haha... Kendimi kaybettim arkadaşlar biri bulsun beni hehehe:D

...

Neyse şaka bi yana arkadaşlar 5900xm olmasa da benim için efsanem olan xpressmusic serisine ait bi lumia ya da başka bi tel yapsalar hiç fena olmaz. Hatta 5800 ın sesi ile 701in sistemi bile yeter vala :D

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
nerenden aklına geldi bu ya :kop2:tum :kop: haha... Kendimi kaybettim arkadaşlar biri bulsun beni hehehe:D

...

Neyse şaka bi yana arkadaşlar 5900xm olmasa da benim için efsanem olan xpressmusic serisine ait bi lumia ya da başka bi tel yapsalar hiç fena olmaz. Hatta 5800 ın sesi ile 701in sistemi bile yeter vala :D

Bencede güzel olur

esokmen

esokmen

Üye
Gomduk abi biz o seriyi

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
eyvalah

hikmet366

hikmet366

Üye
Kim Oldü Allah Rahmet Eylesin 5800 Ölmez O Ayakta Dimdik

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Böyle birşeyin imkanı yok.

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
nokia şu anda lumia serisiyle uğraşıyor bence 5800 gibi ünlü olacak bir lumia yapacak

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
lumia 500 tl ye yeni bir telefon cıkarsa nokia 590 lumia bence süper olur

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
5900 ile ilgili bi haber duymustum 3 sene evvel ama her zamanki gbi yalan oldu artık nokianın bu saatten snra pek bise yapacagni. san myrum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt