Nokia 5800XPress Music. Sıvı Teması.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IBoRoMiRI

IBoRoMiRI

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800XPress Music. Sıvı Teması.
Arkadaşlar bugün telefonumu suyun içine düşürdüm, hemen aldım düşürdüğüm yerden. Kapattım ve batarya, hafıza kartı, hazır kart. Hepsini çıkardım. İçini açtım, en üstte ortadaki ( önde ) parçası çıktı koydum yerine tekrar açtım müzik çaldı video oynattı. Ama güvenemedim teknik servise verdim. Pazartesi çıkacak dediler. Sizce sonuç ne olur. Çok merak ediyorum :(

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
anında gönderirlerse nanay :D ama 1 haftadan fazlaysa çakmamış olabilirler.

sıvı temasını gösteren bir parça yok mu 5800'da ? sıvıyla temas halinde rengi değişen bir parca ?

bthn_997

bthn_997

Üye
sıvı teması diyince tema anladım :d:
telefon ne kadar sürede gelir bilmem ama sağlıklı gelir keşke bi de pirince filan koyup deneseydin olmadı öyle gönderseydin çünkü gönderen arkadaşlar pek de erken gelmediğini söylüyorlar
garanti dışı olduğundan para da alabilirler

IBoRoMiRI

IBoRoMiRI

Üye
    Konu Sahibi
Beyler ya 1 ay sonrada gelse sağlıklı gelirmi lütfen cevap verin. Ben sordum, 3 gün sonrada bozulabilir, 3 sene sonrada dedi korktum.

bthn_997

bthn_997

Üye
şöyleki ben de telefonumu bi kova suya düşürmüştüm (fakat 5800 değil samsung sgh-e250) senin yaptığın gibi tüm parçaları çıkarttım (o zamanlar pirinç olayını bilmediğim için pirince yatırmadım) 10 dk. kadar bekledim ve açtım. sadece 1 gün boyunca hoparlörü düzgün çalışmadı o kadar sonra o da düzeldi 5 sene geçmiş üzerinden telefon babamda şu an hala çalışıyo :D

IBoRoMiRI

IBoRoMiRI

Üye
    Konu Sahibi
5800 ile e250 bir değil.

kvnc39

Üye
Arkadaşlar bugün telefonumu suyun içine düşürdüm, hemen aldım düşürdüğüm yerden. Kapattım ve batarya, hafıza kartı, hazır kart. Hepsini çıkardım. İçini açtım, en üstte ortadaki ( önde ) parçası çıktı koydum yerine tekrar açtım müzik çaldı video oynattı. Ama güvenemedim teknik servise verdim. Pazartesi çıkacak dediler. Sizce sonuç ne olur. Çok merak ediyorum :(

arkadaşım hiç merak etme serviste gereken parçaları değiştireceklerdir şu kadar sürede bozulur diye bir olay yok yani seni rahatlatmak adına şöyle söyleyeyim düşürdün suya ve bundan dolayı telefonun misal 3 5 sene sonra bozulacak diye bir kaide yok bundan emin olabilirsin.ilk günkü gibi telefonunu gönül rahatlığıyla kullanmana devam edebilirsin :oke:

IBoRoMiRI

IBoRoMiRI

Üye
    Konu Sahibi
Dostum umarım dediğin gibidir. Pek telefondan anlamam ama yani heveslenip aldım bir kere bunu, yoksa o kadar teklonoji hastası biri değilim. Umarım istediğim gibi olur :( Ama yemin olsun, birdaha alırsam ( Sony Ericsson Alırım ve Sigorta Yaparım )

Sizede öneririm, hiçbirşeyin garantisi yok. Sigorta yaptırın arkadaşlar.

olcay.bozdemir

Üye
geçmiş olsun :D 5800 bunuda atlatır :D o ne darbelere dayanıyo, bunumu atlatamayacak :)

SilentOne

SilentOne

Üye
geçmiş olsun ama keske princin içine koysaydın

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
SilentOne haklı pirinç sıvıyı emerdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt