Nokia 5800XM Telefonuma Program ve Oyun Yükleyemiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

4Phust

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800XM Telefonuma Program ve Oyun Yükleyemiyorum.
arkadaslar Ben 5800XM kullacısıyım teli alalı 1 ay falan oldu. Pc Suite Bağlanıyorum Ama program oyun yükleyemiyorum.. İNdirdiğim programın üzerine tıklıyorum yüklensınmı diye bişey geliyor onaylıyorum ama yüklenmyor bugune kadar böle bişi olmadı bugun başladı böyle yapmaya arkadaslar lütfen yardımcı olun. şimdiden teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş telefona bir format at..

4Phust

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu format atınca sadece telefona atılıyor dimi daha once hiç atmadımda :) bide hafıza kartındakı bılgıler sılınmez dımı

hakan.c

hakan.c

Üye
hafıza kartını çıkartta at o zaman.

konu başlığını bundan sonra böyle açma.sorunun neyse onu yaz.

alper_selim

bence hafıza kartınla alakası yoktur neden mi çünkü zaten kaydederken telefon mu hafıza kartı mı diye soruyor

xlover25

Üye
arkadaslar telden baglaniyorum. su an acil yardim lazim. lutfen soyleyin. indirdigim mp4 klibi izlemek icin
flv player ind
irdim ama programi acamiyorum bile exe dosyasini tanimiyor. teli yeni aldim. 5800 xm
acil cvp lutfen

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
mp4 klibi telefonun kendisi açar zaten.ek bir programa gerek yok.

xlover25

Üye
mp4 klibi telefonun kendisi açar zaten.ek bir programa gerek yok.

real playerda sadece ses var o nedenle yeni program indieeyim dedim ama .exe tanimadigi icin profram yuklenmiyor. lutfen cvp

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
smart movie dene.programlar bölümünde var.

xlover25

Üye
real playerda sadece ses var o nedenle yeni program indieeyim dedim ama .exe tanimadigi icin profram yuklenmiyor. lutfen cvp

ustadim cok sagol ama bnm sorunum program yukleyememek zaten. o dedigin de .exe uzantiliysa acamam ki.

hic bi bilgim yok lutfen yardim edin cildirmak uzereyim nedir yeni yazilim mi lazim

xlover25

Üye
allah rizasi icin cvp...

--------------- Ekleme ---------------

hah iste. lutfen bana onun linkini at nadir abi. forumda arastirdim ama .rar uzantili old icin tele indirip yukleyemem. telden baglaniyorum su an. lutfen

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
düzeltiyorum ordan çekersin.

xlover25

Üye

--------------- Ekleme ---------------

abi bu seferde suresi gecmis sertifika dedi.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefonunun tarihini 1 yıl geriye al.

xlover25

Üye
abi yine ayni seyi dedi. hatta tel kapatip actim degismedi. yeni sertifikasini bulacagim bi link yok mu abi yemek ismarlayacam ya

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yok canım en iyisi ve en günceli bura.o bölüme bir bak.

frowell

frowell

Üye
kardeşim sen en iyisi telefonunu hackle sorunun çözülür sertifika sorunu vs. hepsi gidiyor forumda ararsan bulabılırsın iyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt